08 / 05 / 2024

penta teknoloji ekip elektronik satın alma

penta teknoloji ekip elektronik satın alma

Yıldız Holding'in teknoloji ürünleri dağıtım alanında faaliyet gösteren şirketi Penta, aynı sektörden Ekip Elektronik'i satın aldı. Satın almanın tamamlandığını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker Twitter hesabından duyurdu...

32 liradan 778 liraya çıkan hissede vurgun iddiası

Borsada geçtiğimiz haftalarda yaşanan manipülasyon tartışmalarının ardından şimdi de Penta Teknoloji hisselerinde de vurgun yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Halka arzın ardından hisse senedi 32 liradan 778 liraya çıkmıştı.

Borsanın en çok kazandıranı yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor

Borsa İstanbul’un en çok kazandıran hisselerinden Penta Teknoloji Ürünleri yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor. Penta’nın başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından da onaylandı.

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

TÜBİTAK, Samsun'a Bilim ve Teknoloji Müzesi yapacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; Arkeoloji müzemiz iyi değil. Onun projesini Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Müzesi`nin projesini de TÜBİTAK hazırlıyor. Biz inşaatı yapacağız, dedi.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'ne yeni bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin ilk Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin son 1 yılda 120 bin ziyaretçi ağırladığını belirterek, BTSO tarafından yeni bina yapılacağını ifade etti...

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi Mayıs 2015'te açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliği ile yapılan Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 2015 yılı Mayıs ayında açılacak. Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi hakkında bir sunum yapıldı.

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ozan Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

3. nükleere 3. nesil teknoloji!

ÇİN'İN milli nükleer teknoloji şirketi SNPTC Başkanı Wang Binghua, "Üçüncü nükleer santral için üçüncü nesil teknolojiyi (CAP 1400) Türkiye'ye getirerek, elektrik piyasasında daha iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" dedi.

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

İngiliz Teknoloji Zirvesi'nde ısınma giderlerini azaltan endotherm tanıtıldı!

Endo Enterprises ürünü EndoTherm ile küçük ve büyük ölçekli ısınma sistemine sahip yapıların yeni gözdesi Ekonova, İstanbul’da düzenlenen “ Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi ” ne katıldı.

Ekonova Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi'ne katılıyor!

Ekonova, 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek “Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi”ne katılıyor.Etkinlik 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek.

Kayseri OSB teknoloji merkezi için serbest bölgeden yer istedi!

Kayseri OSB yönetimi bin firmada 20 bin kişinin istihdam edileceği teknoloji merkezi projesi için serbest bölgeden yer talep etti. 3 yıl içinde açılması öngörülen teknoloji merkezinin güneş panelleri ile kendi enerjisini üretmesi hedefleniyor

Ekip Otelcilik Turizm Gayrimenkul Reklam ve Bilişim Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekip Otelcilik Turizm Gayrimenkul Reklam ve Bilişim Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Alper Arıcak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

penta teknoloji ekip elektronik satın alma Haberi

penta teknoloji ekip elektronik satın alma


Yıldız Holding'in teknoloji ürünleri dağıtım alanında faaliyet gösteren şirketi Penta, aynı sektörden Ekip Elektronik'i satın aldı. Satın almanın tamamlandığını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker Twitter hesabından duyurdu.


Yıldız Holding bünyesinde yer alan bilgi teknolojileri şirketi Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. , Ekip Elektronik ve iştirakı Beyaz iletişimi satın aldı.


Satın almayı Murat Ülker Twitter hesabından duyurdu. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker satın almayı "Yan malzeme dağıtıcısı bu şirketlerin katılımıyla Penta'nın ürün gamı zenginleşti. Demem o ki; gıda ana işimiz ama teknolojide de iyiyiz" diye tweet atarak duyurdu.


Penta Teknoloji satın alma için geçtiğimiz Eylül ayında Rekabet Kurumu'na başvurmuştu.


2010'DA YILDIZ HOLDİNG'E KATILDI

1990 yılında kurulan Penta 150'yi aşkın markanın dağıtımını üstleniyor. 7500'ün üzerinde bayisi olan Penta'nın dağıtımını yaptığı markalar arasında...