18 / 07 / 2024

penthouse bulunan konutlar

penthouse bulunan konutlar

Lüks hayata özgü, pahalı daireler olarak tanımlanan penthouse dairelerin adını lüks konutlarda sıkça duymaya başladık. Lükste sınırları zorlayan bu daireler, sunulan ayrıcalıklı hizmetlerle de konut sakinlerini ayrıcalıklı hissettiriyor. O projeler…

Başvuru tarihleri açıklandı! 442 bin liraya konut sahibi olun

Ankara Mamak’ta bulunan konutlar için TOKİ, konut satış duyurusu yaptı. Satışa sunulan konutların 1+1 ve 2+1 olduğu ifade edildi. En düşük konut fiyatının 442 Bin 160,40 TL olduğu duyuruldu.

Yeni Levent Ayazağa fiyat!

Dap Yapı yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.  Yeni Levent ismini verdiği projesi için harekete geçen Dap Yapı projeye dair bilgileri açıkladı. Peki Yeni Levent projesinde bulunan konutların detayları ne oldu? Projede yer alan konut fiyatları ne oldu? İşte Yeni Levent projesinin detayları...

TOKİ Başakşehir 2022 kuraları çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı projesinde bulunan konutların kura çekimi yapılıyor. 

TOKİ'den 310 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

TOKİ ülke genelinde konut satışı yaparak evi olmayan vatandaşları hayallerine kavuşturmaya devam ediyor. Kurum son olarak elinde bulunan konutları 310 TL'den başlayan satışa sundu.

TOKİ'den 870 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ ülke genelinde konut satışı yaparak evi olmayan vatandaşları hayallerine kavuşturuyor. Kurum son olarak elinde bulunan konutları uygun taksitle satışa sundu.

Türkiye konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesi altında!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2020 yılına ilişkin Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması'nın sonuçlarına göre; Türkiye'de bulunan konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesiyle karşı karşıya. 

'Aile konutu' şerhi bulunan konutlar haczedilemeyecek!

TBMM'ye sunulan 2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile 'aile konutu' şerhi bulunan konutların haczedilememesi amaçlanıyor.

İş Bankası'ndan ucuz konut satışı!

Bankalar kendi bünyesinde bulunan konutları yatırımcılar için cazip fiyatlarla satışa çıkarıyor. İş Bankası'nın açık artırma usulüyle satışa sunduğu konutlar için fiyat listesi açıklandı.

Koronavirüs salgınıyla Ege ve Akdeniz’deki konutlara talep arttı!

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar, Ege ve Akdeniz'e yerleşme kararı aldı. Özellikle İzmir'de deniz kıyısında bulunan konutların satışlarında artış yaşanıyor. 

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! 140 bin liradan başlıyor!

TOKİ, alt ve orta gelir sahibi vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor.  Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan konutlar uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap 2+1 kuraları bugün çekiliyor!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde bulunan konutların kura çekilişleri dün başladı. Projeye başvurular 21 Haziran'da sona erdi...

İklim değişikliğinin etkilediği alanlardaki konutlar boşaltılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'de iklim değişikliğine neden olduğu sel ve taşkın felaketlerinin etkilerinin hissedildiği alanlarda bulunan konutları boşaltacaklarını söyledi.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 değerleme raporu!

Kağıthane İlçesi Emniyetevleri Mahallesi'nde bulunan Sapphire Projesinde Kiler GYO mülkeyetinde bulunan konutlar  ile ilgili Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

penthouse bulunan konutlar Haberi

penthouse bulunan konutlar

Batı’da son katlar için kullanılan bir ifade olan Penthouse daireler, son birkaç yıldır lüks konutlarda sıklıkla karşımıza çıkmaya başladı. Mimarlar tarafından, "özel bir girişe veya asansöre sahip ve bütün katı işgal eden, lüks hayata özgü ve pahalı daireler" olarak tanımlanan penthouse daireler, geniş teraslarıyla da konut sahiplerine ayırcalıklı bir yaşam sununuyor. Artık sadece üst katlarda değil orta ve üst katlarda da bulunmaya başlayan penthouse daireler, yüksek tavanlı olmaları, çatı katında olmasalar bile geniş teraslarının olması, residence dairelere sunulan hizmetlerin sunulması, otoparktan eve kadar çıkan asansörlerin bulunması ve geniş bir manzara sağlayan panoması ile yaşamanıza farklı bir boyut kazandırıyor.  İşte sizleri o ayrıcalığı yaşamaya davet eden daireler…