19 / 05 / 2024

PepsiCo

PepsiCo

Amerikan PepsiCo şirketi, Mısır'a 500 milyon dolar değerinde yatırım yapacağını açıkladı. PepsiCo Ortadoğu ve Afrika Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ferid açıklamalarda bulundu.

Carrefour artık Pepsi ve Lay's cips ürünlerini satmayacak! Fazla zam yaptınız!

Carrefour, fiyat artışlarından dolayı PepsiCo ürünlerini satmayacağını duyurdu. Şirket, PepsiCo ürünlerin bulunduğu raflara ise "Kabul edilemez fiyat artışları nedeniyle bu markayı artık satmıyoruz" notları astı. 

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikası açıldı!

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikasının açılış töreni gerçekleşti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikanın açılış töreninde konuştu.

Türk müteahhitleri 122 ülkede 372 milyar dolarlık proje üstlendi!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki PepsiCo Fabrikası'nın resmi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk müteahhitlerinin 122 ülkede 372 milyar dolarlık proje üstlendiğini açıkladı.

PepsiCo Manisa fabrikasının temeli atıldı!

PepsiCo, Manisa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 100 bin metrekarelik alanda fabrika için temel attı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

PepsiCo'dan Manisa'ya dev yatırım!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sefer Levent bugün köşesinde " 150 milyon dolarlık dev yatırım " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

PepsiCo 16 Temmuz sabahı fabrika arsası aldı!

Dünya yiyecek-içecek devi PepsiCo, Türkiye’deki 6’ncı fabrikasını Manisa’da açıyor. PepsiCo Türkiye Genel Müdürü Levent Yüksel, yatırımlarıyla ilgili “Global taraf ‘arkanızdayız’ mesajını verdi. Biz de 16 Temmuz sabahı fabrika arsasını aldık. Kasımda temel atıyoruz” .

PepsiCo Türkiye Ofisi'nde çalışanlar kendi ortamlarını tasarlıyor!

PepsiCo Türkiye Ofisi, markanın genç ve dinamik ruhuyla bütünleşen esnek mekan kurgusuyla farklı ölçeklerdeki grup çalışmalarına olanak sağlıyor, çalışanlara kendi ortamlarını yaratma şansı veriyor.

Pepsi Mısır'a 500 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Mısır'ın Şarm eş-Şeyh kentinde düzenlenen "Geleceğin Mısır'ı" başlıklı ekonomi kongresine katılan PepsiCo Ortadoğu ve Afrika Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ferid Mısır'a 500 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi..

PepsiCo Mısır'da 500 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Amerikan PepsiCo şirketi, Mısır'a 500 milyon dolar değerinde yatırım yapacağını açıkladı. PepsiCo Ortadoğu ve Afrika Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ferid açıklamalarda bulundu.

Soma'da Çocuk Gelişim Merkezi açıldı!

Somalı miniklerin facianın ardından yaşadıkları travmayı atlatmalarına yardımcı olmak için faaliyetlerine başlayan Soma GAP - Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi, PepsiCo Türkiye çalışanlarının bağışlarıyla kuruldu...

PepsiCo Haberi

PepsiCo

Mısır'ın Şarm eş-Şeyh kentinde düzenlenen "Geleceğin Mısır'ı" başlıklı ekonomi kongresine katılan PepsiCo Ortadoğu ve Afrika Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ferid tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Mısır bizim için gelecek vadeden stratejik pazarlardan biridir" denildi.



Açıklamada, "PepsiCo'nun çalışmalarının genişlemesi ve güçlenmesi için Mısır'a 500 milyon değerinde yatırım yönlendirilecek. Halihazırda firmamızın Mısır'da 11 üretim tesisi, 60 dağıtım merkezi, depo ve ofisi bulunmaktadır. Buralarda 10 binden fazla kişi de istihdam edilmektedir" ifadesine yer verildi.



Mısır'da dün başlayan "Geleceğin Mısır'ı" başlıklı ekonomi kongresi ile ülkeye uluslararası yabancı yatırımların çekilmesi planlanıyor. Yarın sona ermesi beklenen kongreden 35 milyar dolarlık bir gelir elde edilmesi...