03 / 05 / 2024

Perakende Satış Hacim endeksi ekim 2014

Perakende Satış Hacim endeksi ekim 2014

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin Perakende Satış Hacim Endeksi'ni açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sabit fiyatlarla perakende satış hacmi ekimde aynı seviyede kaldı.

Renault Clio'da şubat indirimi! Net fiyatı 477 bin 731 TL! Aylık 19 bin 600 TL ile araba sahibi olun!

Renault, Clio modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olan şubat kampanyasını duyurdu. Ayda sadece 19 bin 600 TL ödeyerek araba sahibi olabilirsiniz. Peki Renault Clio Şubat 2024 fiyatı ne kadar? Renault Clio güncel şubat fiyatları.

Lamborghini, Ferrari, Bentley ve Rolls-Royce satışlarında rekor yaşandı! 

Dünyanın sayı olarak en küçük, fakat hacim olarak en büyük ekonomilerinden biri olan “ultra-lüks otomotiv endüstrisi” bol kazançlı bir 2023 senesi geçirdi. Rolls-Royce ve Bentley rekor satış yaptıklarını ilan ederken, Lamborghini tarihinde ilk kez bir sene içinde 10 bin araba sattıklarını açıkladı.

Çikolata sevenlere duyurulur! Migros'ta 113 adet çikolata çeşidi yüzde 30 indirimle satışa çıkarıldı!

Migros'tan çikolata sevenlere cazip kampanya. Perakende şirketi 113 adet çikolatayı yüzde 30 indirimle satışa çıkardı. İşte Migros'ta indirimli çikolatalar ve fiyat listesi...

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Perakende satış hacmi yüzde 31 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, sabit fiyatlarla perakende satış hacmi Temmuz ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 31 artış gösterdi.

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

Perakende satış hacmi Mayıs'ta yüzde 28,4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre sabit fiyatlarla perakende satış hacmi, Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 28,4 artış gösterdi.

Satıştan kaldırılan iPhone 11 dev zamlardan sonra A101'de yerini aldı!

Teknoloji meraklılarına müjde! Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden A101, popüler model iPhone 11'i cazip fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor. Şık tasarımı ve üstün özellikleri ile dikkat çeken iPhone 11, sınırlı stoklarla satışa sunuluyor.

Perakende satış hacmi Nisan ayında yüzde 27,5 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre sabit fiyatlarla perakende satış hacmi, Nisan ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 27,5 oranında arttı.

Zam yağmuruna tutulan iPhone'lar A101'de inanılmaz fiyatlarla satışta! Piyasa fiyatının altına bu fırsatı kaçırmayın!

A101, teknolojik ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunan bir perakende zinciri olarak bilinir. Son zamanlarda Apple'ın ürünlerine yapılan zamdan etkilenmeyen A101, altı fiyata iPhone modellerini müşterilerine sunuyor. İşte A101 tarafından satışa sunulan bazı iPhone modelleri ve fiyatları...

A101 Samsung'un bütçe dostu telefonu Samsung Galaxy A53 satışa çıktı! Hemen buraya bakın!

Türkiye'nin önde gelen perakende satış zincirlerinden biri olan A101, akıllı telefon tutkunlarını heyecanlandıracak bir haberle gündeme geliyor. A101, Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardığını duyurdu.

Üstün, yeni nesil AMD Radeon RX 7600 grafik kartı tanıtıldı

Yeni grafik kartı, 1080p oyunları 269 ABD Doları önerilen perakende satış fiyatı arttırarak, önceki nesle ve rekabetçi teklife kıyasla çarpıcı görsel doğruluk ve performansta yeni bir sıçrama sunuyor 

Satıştan kalkan iPhone 11'i uygun fiyatlarla aldın aldın! A101'den yürek hoplatan kampanya, sakın kaçırmayın!

A101, müşterilerine heyecan verici bir fırsat sunuyor. Perakende devi A101'den iPhone 11'i uygun fiyatlarla satın alma imkanı! İşte ayrıntılar...

Perakende Satış Hacim endeksi ekim 2014 Haberi

Perakende Satış Hacim endeksi ekim 2014

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin Perakende Satış Hacim Endeksi'ni açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sabit fiyatlarla perakende satış hacmi ekimde aynı seviyede kaldı. Bu ayda gıda, içecek ve tütün satışları yüzde 0,2 arttı, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) aynı seviyesini korudu, otomotiv yakıtı satışları yüzde 0,3 azaldı.



Gıda dışı sektörlerin bir önceki aya göre değişimi incelendiğinde bilgisayar, Kitap ve iletişim aygıtları satışları yüzde 0,9 arttı, elektrikli eşya ve mobilya satışları yüzde 1,7 azaldı. Tekstil, giyim ve ayakkabı satışları yüzde 0,2, tıbbi ürünler ve kozmetik satışları yüzde 1,2, posta veya internet üzerinden satışlar ise yüzde 1,8 artış gösterdi.


Takvim etkilerinden arındırılmış sabit fiyatlarla perakende satış hacmi ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,6 arttı. Aynı...