16 / 05 / 2024

Perakende sektörü ev tekstili

Perakende sektörü ev tekstili

Ev tekstili ve eve yönelik ürünler satan markalar bir biri ardına mağazalaşırken, perakende dünyasının önemli markaları da koleksiyonlarına bu ürünleri eklemeye başladı. İşte ev tekstiline girme kararı alan perakendeciler.

Konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi bir dönem mi?

Konut satışları ülke genelinde düşüşe geçti. Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre binde bir oranında geriledi. Peki konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi dönem mi?

Konut ilanlarında yeni dönem sektörü nasıl etkileyecek? Ev alacaklar dikkat! Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Ticaret Bakanlığı’nın ilan siteleri ile ilgili düzenlemesi bugün yürürlüğe alındı. Peki bu düzenleme sektörü nasıl etkiler? Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Konut sektörü son çeyrekte dengeyi bulacak! Ev fiyatları düşecek mi?

Ev almak isteyen binlerce kişi konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut sektörünü değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Nisan'da hizmet sektöründe güven arttı, perakende ve inşaatta geriledi! 

TÜİK verilerine göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi nisan ayında bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 1,1 yükseldi. Perakende ticaret sektöründe yüzde 1,3 ve inşaat sektöründe yüzde 0,1 gerileme kaydedildi. İşte o veriler...

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Güven endeksi bu ay hizmet sektöründe arttı! Endeks perakende ticaret ve inşaatta düştü! 

Güven endeksi, Mart ayında, Şubat'a oranla hizmet sektöründe yüzde 1,1 yükselirken, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,4 ve inşaat sektöründe yüzde 1,5 düşüş kaydetti. 

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

'Yeni Evim' kampanyasıyla orta gelirliler düşük faizle ev sahibi olacak! Konut sektörü hareketlenecek!

'Yeni Evim' kampanyasıyla orta gelirlilere ev sahibi olmak için büyük bir fırsat yaratıldı. Peki 'Yeni Evim' kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Sektör temsilcileri peş peşe açıkladı. İşte ayrıntılar...

Konut sektöründe stok sorunu! İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

TÜİK verileri konut üretiminde düşüşe işaret ederken; konut sektöründe stok sorunu gündeme geldi. İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

Güven endeksi hizmet sektöründe düştü, perakende ticaret ve inşaat sektöründe ise yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, güven endeksi Kasım ayında geçen aya oranla hizmet sektöründe yüzde 1 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 2,1, inşaat sektöründe yüzde 1,2 oranında artış gösterdi.

Ev fiyatları düşecek mi? Konut sektörünü neler bekliyor?

Son bir yılda konut sektöründe gerçekleşen rekor hızda fiyat yükselişi sonrasında, 'Konut fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı?' sorusu gündemden düşmüyor. Peki konut fiyatlarındaki son durum ne? Ev fiyatları düşer mi yükselir mi? Keypoint Türkiye Ceo’su Tarık Seçkin açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

BDDK'nın yeni konut kredisi düzenlemesi sektörü nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşer mi?

BDDK konut kredileriyle ilgili yeni bir karar aldı. Karar kapsamında, birinci ve ikinci el evler için konut kredilerinde kredi oranları değişti. Peki bu karar sektörü nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Perakende sektörü ev tekstili Haberi

Perakende sektörü ev tekstili


Perakende sektöründen son olarak LC Waikiki ve e-ticaret şirketi Vivense, ev tekstiline girme kararı aldı. İki şirket de eylül ayından itibaren ev tekstili ürünlerini satmaya başlayacak.



Gayrimenkul sektörü son yıllarda hızlı büyüme trendinde. Sektörün ortaya koyduğu performans farklı sektörlere de olumlu yansıyor. Bu sektörler arasında ev tekstili ve yaşam alanı da var. 


İnsanların hem yeni evlerini hem de yeniledikleri evlerini daha dekoratif bir hale getirmek istemesi, girişimcileri de bu alanda yeni markalar yaratmaya itiyor. Yani sektör yeni giren oyuncuların da kattığı hareket ile hızlı büyüyor. 



Sektörde çok sayıda zincir marka olmuş şirket var. Mevcut oyuncuların büyüttüğü sektöre farklı faaliyet alanındaki şirketler de giriyor. İstikbal'den Karaca'ya kadar pek çok şirket yakın zamanda bu alana da yatırım yaptı. Son olarak ise giyim perakendesinin önemli...