03 / 05 / 2024

Perakende sektöründe yatırımcılar

Perakende sektöründe yatırımcılar

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar.

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

Turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale gelirken, sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladı.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Borsa yatırımcıları için 12 hisse analizi…

​​​​​​​Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerden 12 tanesini incelemeyen borsa eğitmeni  Adem Ayan X soysal medya hesabından yatırımcıların portföyünde bulunmasını tavsiye ettiği şirketleri paylaştı.

Tapu dairelerinde işler durma noktasına geldi! Yatırımcılar Dubai ve İngiltere’ye gidiyor!

Ülkedeki ekonomik zorluklar ve seçim süreci Muğla’daki emlak sektöründe olumsuz etki gösterdi. Tapu dairelerinde işlemlerin durma noktasına geldiği belirtilirken, yatırımcıların da Dubai ve İngiltere’ye gittiği vurgulandı. 

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Altında kasım rüzgarı geliyor! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bunu yapan batar...

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları 1854 liradan güne başlarken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Kasım ayında bunu yapan batar...

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

Perakende sektöründe yatırımcılar Haberi

Perakende sektöründe yatırımcılar

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar


FETÖ örgütünün darbe girişimine karşın Türk iş dünyası yatırımlarında frene basmadı. Özellikle perakende sektöründe yurtiçi ve yurtdışında yeni mağaza ve şube açılışları son sürat devam ediyor. Gıda ve tekstil alanında pek çok marka şubeleşme atağını sürdürürken Türk ekonomisine de güven mesajı veriyor. Under Armour, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz son dönemdeki açılımlarıyla ekonomiye güven mesajı veren markalar arasında yer almayı başardı.


Doğuş Perakende Grubu’nun Türkiye’ye getirdiği spor giyim markası Under Armour, altı yeni mağaza birden açacağını duyurdu.


Under Armour, İstanbul Akasya AVM, İstinye Park AVM ve İzmir Point Bornova AVM’deki mağazalarının ardından, ekim ayının ortasına...