16 / 05 / 2024

Perakendede Inovasyon Forumu

Perakendede Inovasyon Forumu

Perakendede Inovasyon Forumu &  Ödülleri Zirvesi Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından gerçekleştirildi. 

Bilal İdikurt: AVM’cilik anlayışı daha iyi bir noktaya gelecek!

Perakendede Inovasyon Forumu &  Ödülleri Zirvesi’nde açıklamalar yapan Fortis İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal İdikurt, "AVM’cilik anlayışının daha iyi bir noktaya gelebileceğine inanıyorum." dedi.

BMD Başkanı uyardı: Önümüzdeki aylarda gıda dışı perakendede daralma olabilir!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Hem parasal sıkılaştırma hem de alım gücündeki düşüş nedeniyle gıda dışı organize perakendede önümüzdeki aylarla daralma yaşanabilir” değerlendirmesini yaptı.

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu bir çalışmada KOSGEB’in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının yüzde 50'nin altında olduğu belirlendi.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Dünya Ekonomik Forumu: Konut fiyatları reel ekonomiden uzaklaşıyor!

Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) Küresel Riskler Raporu yayınlandı. Rapora göre konut fiyatları reel ekonomiden uzaklaşıyor.

Dünya Ekonomik Forumu'nun raporundan 'küresel resesyon riski' çıktı!

Dünya Ekonomik Forumu'nun anket yöntemiyle hazırladığı raporda, başta gençler arasında olmak üzere, yüksek yapısal işsizlik en büyük ikinci endişe olarak nitelendirildi.

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Çukurova Teknokent 3 ilde inovasyon merkezleri kuracak!

Adana Çukurova Teknokent'in içinde olduğu yabancı ortaklı konsorsiyum, Adana, Mersin ve İzmir'de inovasyon merkezleri kuracak.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

Bağdat'ta Türkiye-Irak İnşaat Forumu düzenlendi!

Irak'ın başkenti Bağdat'ta, "Irak'ın Yeniden İmarı İçin Türkiye-Irak İnşaat Forumu" gerçekleştirildi.

Özbek-Türk İş Forumu Taşkent’te gerçekleştirildi!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirilen Özbek-Türk İş Forumu'na inşaat, sanayi, elektronik, madencilik, enerji, taşımacılık, turizm ve diğer alanlarda faaliyet gösteren 30’a yakın Türk iş adamı katıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

Perakendede Inovasyon Forumu Haberi

Perakendede Inovasyon Forumu

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından düzenlenen Perakendede Inovasyon Forumu &  Ödülleri Zirvesi perakende sektörünün duayenlerini biraraya getirdi. 

Zirvede açıklamalar yapan Fortis İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal İdikurt şunları aktardı;  “Biz de Fortis Sinanlı olarak insanların hayatını kolaylaştırma hedefiyle kent merkezlerinde güzel mekanlar yaratmak ve perakendeyi bu noktalarda sürdürebilmek hedefiyle yola çıktık. İnovasyona Kadıköy’ün kalbinde, İstanbul’da yön vermek için elimizden geleni yapmaktayız” dedi. 

“AVM’cilik anlayışının daha iyi bir noktaya gelebileceğine inanıyorum” 
Açıklamalarında 550 senelik AVM kültüründen de bahseden İdikurt, mekanların insan ilişkilerindeki önemine vurguladı.  İdikurt, “Mekan hep merkezde kalıp, insanları; dağılım ve toplama noktasında huzurlu, ikili ilişkilerin devam ettiği sıcak sohbetlerin, pazarlıkların, kalitenin, değerin anlaşıldığı bir noktada buluşturuyor ve perakendeye bu yönde hız verip, istekleri birebir daha iyi algılayabiliyor. Günümüzde internet, sanal...