07 / 05 / 2024

Perform Mekanik Anonim Şirketi

Perform Mekanik Anonim Şirketi

Perform Mekanik Anonim Şirketi Ahmet Tansu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Kınalı tarafından kuruldu.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Genç tarafından kuruldu.

Mmc Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mmc Proje İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Emita Grup Elektrik Mekanik Mimarlık İnşaat Taahhü Ve Mmc Mühendislik Elektrik Elektromekanik Sanayi tarafından kuruldu.

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ayaz tarafından kuruldu.

Tms Taşımacılık İnşaat Elektrik Mekanik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tms Taşımacılık İnşaat Elektrik Mekanik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uluköylü tarafından kuruldu.

Hasgem Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hasgem Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gasım tarafından kuruldu.

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Arslankon Group İnşaat Elektrik Mekanik Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslankon Group İnşaat Elektrik Mekanik Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkoç tarafından kuruldu.

Wolarf Mühendislik Mekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wolarf Mühendislik Mekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Ünal ve Hatice Naz Ünal  tarafından kuruldu. 

Öznertaş İnşaat Mekanik Taahhüt Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öznertaş İnşaat Mekanik Taahhüt Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nejat Seliman tarafından kuruldu.

STM Mekanik İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

STM Mekanik İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Issam Türkan Mert tarafından kuruldu. 

Perform Mekanik Anonim Şirketi Haberi

Perform Mekanik Anonim Şirketi


Perform Mekanik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Tansu tarafından kuruldu.


Perform Mekanik Anonim Şirketi iş konusu; Şirket her türlü teknolojik, mekanik, elektrik, elektroniktesisat malzemelerini, pompa, hidrofor ve su basınçlandırma ekipmanları, kondenstop, vana, buhar kazanı, otomasyon ekipmanlarını, su, gaz, yağ ve hava tesisatında kullanılan boru, fittings ve vanaları endüstriyel yağlar, zincir, dişli kayış, fabrika, hırdavat malzemeleri, yapı malzemeleri, demir,tuğla,çimento,kireç,alçı, cam ve mamülleri, vitrifiye, sıhhi tesisat malzemeleri, boru, fittings gibi inşaat, elektrikli tesisat malzemeleri,, çatı kaplama malzemeleri, dış cephe kaplama malzemeleri, bina güvenlik sistemlerini alabilir, satabilir,ithalatı ve ihracatı yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Perform Mekanik Anonim Şirketi Adres; Barbaros Mah.Gülpınar Sk. No:5/2...