30 / 04 / 2024

perihan akbaş ayhan kimdir

perihan akbaş ayhan kimdir

Antalya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ( AFAD ) Jeofizik Yüksek Mühendisi Perihan Akbaş Ayhan, fay hattına yapılan her binanın bir risk olduğunu söyledi...

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Def Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Def Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Akbaş tarafından kuruldu.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filmi bakın nerede çekilmiş!

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filminin nerede çekildiğini merak ettiniz mi? O evde Yeşilçam'ın izleri hala duruyor...

DASK'ı olmayana afet konutu yapılmayacak!

Antalya Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü İyileştirme Şube Müdürü Perihan Akbaş Kayhan, DASK yaptırmayan vatandaşlara afet konutu üretilmeyeceğini dile getirdi. 

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akbaş tarafından kuruldu.

Emel Akbaş İdikut yeni şirket kurdu!

ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, yeni şirket kurdu. Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

perihan akbaş ayhan kimdir Haberi

perihan akbaş ayhan kimdir


Antalya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD) Jeofizik Yüksek Mühendisi Perihan Akbaş Ayhan, fay hattına yapılan her binanın bir risk olduğunu söyledi. 


Kayhan, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık toplantı salonunda 'Deprem Gerçeği' konulu bilgilendirme yaptı. Türkiye'nin dünyada Akdeniz-Himalaya deprem kuşağında yer aldığını belirten Kayhan, dünyada meydana gelen depremlerin yüzde 17'sinin bu kuşakta meydana geldiğini söyledi. 'Tarih tekkerrür eder' sözünün sadece tarihi gerçekler için değil, deprem için de geçerli olduğunu anlatan Kayhan, ne zaman olacağını ve kaç şiddetinde olacağını bilen teknoloji harikası icat olmadığını kaydetti.


Deprem gerçeği hakkında ülkede 7'de 77'ye bilinç gerektiğini belirten Kayhan, AFAD olarak bu bağlamda okullarda depremle ilgili talep doğrultusunda bilgilendirme yaptıklarını ifade etti. Dünyada depremlerin genelde tektonik olduğunu bunun dışında volkan, çöküntü ve...