17 / 05 / 2024

permolit boya gs sponsor

permolit boya gs sponsor

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Permolit Boya ile binalar nefes alıyor!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı Boya, çatısı altıdaki markalardan biri olan Permolit Boya’nın, Permosil Silikonlu Dış Cephe Boyası ürünü, zorlu iklim şartlarına uzun yıllar dayanırken, hava geçirgenlik özelliğiyle binaların nefes almasını sağlıyor.

Akçalı Permolit Boya sertifikalı boyacılar yetişecek!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı A.Ş'nin markası Permolit Boya ve Milli Eğitim Bakanlığı, önemli bir eğitim projesine imza atıyor.

Galatasaray'ın Riva arazisinin değerlendirilmesinde sona gelindi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile Türk Telekom Arena'da yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Permolit Boya, Galatasaray'ın yeni sponsoru oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Permolit Boya, MEB işbirliğiyle önemli bir projeye imza atıyor!

Boya sektöründe 1984 yılından bu yana faaliyet gösteren, sektörün köklü firmalarından Akçalı A.Ş. markası Permolit Boya, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle önemli bir projeye imza atıyor.

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi açıldı!

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi, Faruk Güder, Çağatay Akçalı, Subutay Akçalı, Alper Pakalın, Hasan Kenan Gençay tarafından kuruldu.

Dyo Boya Fabrikaları Olağanüstü Genel Kurul Toplantı sonucunu yayınladı!

Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantı sonucunu yayınladı, Dyo Boya Fabrikaları Olağanüstü Genel Kurul Toplantı sonucuna haberimizdeki ekten ulaşabilirsiniz...

Filli Boya sosyal ağları en iyi kullanan en popüler boya firması oldu!

Digitalage dergisinin Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan 50 markayı belirlediği araştırmada Filli Boya; Facebook, Twitter, Instagram, Vine gibi ağları en iyi kullanan şirketler listesindeki tek boya markası oldu...

Filli Boya Design Soul bu ay sonbaharı karşılıyor!

Rengin hayata dokunan her alanından içerik sunan Filli Boya Design Soul Dergisi, yeni sayısı ile birbirinden renkli konuları ve de konukları ile son baharı karşılıyor...

Filli Boya'dan hayvan hakları adına duyarlı girişim!

Filli Boya, İpsala Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, Dünya’da ilk kez hayvan haklarını korumak adına gerçekleştirilen uluslararası federasyonların etkinliğini destekledi. Filli Boya'dan hayvan hakları adına duyarlı girişim...

Dyo Boya esas sözleşmesinin 3. maddesini değiştirdi!

Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yazısı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün izni ile esas sözleşmesinin 3. maddesini değiştirdi...

Filli Boya Intermob Mobilya Fuarı 'na katılacak!

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya, bu yıl 16. ’sı gerçekleştirilen Intermob 2013 Fuarı’ndaki; 5. salon 509 ’nolu standında; sektör temsilcileri, çalışanları ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor.

permolit boya gs sponsor Haberi

permolit boya gs sponsor

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Akçalı Boya AŞ Üst Yönetici Akın Akçalı'nın katılımıyla Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, bir milyon 50 bin dolar tutarında bir yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.


Törende konuşan Dursun Özbek, anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.


Özbek, Türk milletinin, 15 Temmuz darbe girişimine karşı örnek bir duruş sergilediğini anlatarak, şunları kaydetti:


"Bu manada uluslararası piyasalarda beklenti farklıydı. Türkiye'nin bu kaostan, bu hain darbe girişiminden alacağı yaralarla uzun süre kendisini toparlayamayacağı yönünde kanaatler vardı. Fakat Türk milleti, devletine, ekonomisine, demokrasiye olan bağlılığını gösterdi. Türk milleti her zaman olduğu gibi kendi değerlerine bu sefer de sahip çıkmış, darbenin karşısında direnmiş ve...