05 / 05 / 2024

Permolit Boya iş

Permolit Boya iş

Boya sektöründe 1984 yılından bu yana faaliyet gösteren, sektörün köklü firmalarından Akçalı A.Ş. markası Permolit Boya, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle önemli bir projeye imza atıyor.

Boya nasıl seçilir? Boya seçerken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Evde değişiklik yapmanın kolay ve ekonomik bir yolu, duvarların veya tavanların renklerini değiştirmektir. Boya işlemine başlamadan önce, boyanacak yüzeyin durumunu dikkatlice değerlendirmek, başarılı bir sonuç elde etmek için önemlidir. Boya yaparken nelere dikkat edilmelidir işte yanıtları…

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Plastik boya İnşaatçıların işini kolaylaştırdı!

Plastik boya veya akrilik boya, II. Dünya Savaşı sırasında ve sonrasında plastiklerin geliştirildiği dönemde ortaya çıktı. Bilinen en eski boyalar, Zambiya’da Lusaka Mağarası’nda bulunan ve 350 bin yıl önceden kalan mineral esaslı toz boyalardır.

Çamlıca Cami için özel boya kullanılacak!

Bu yıl içinde bitirilmesi hedeflenen Çamlıca Cami’nin inşaatı hızla devam ediyor.Çamlıca Cami için özel boya kullanılacak.

Alligator Rusty, iç cephelere yeniden hayat veriyor!

Alligator Boya, iç ve dış mekanlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı farklı bir dünya sunuyor.

Alligator Shine boya ile uzun süre parlaklık!

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Alligator Shine ile yüzeyler cezbedici bir hava kazanıyor!

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Permolit Boya ile binalar nefes alıyor!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı Boya, çatısı altıdaki markalardan biri olan Permolit Boya’nın, Permosil Silikonlu Dış Cephe Boyası ürünü, zorlu iklim şartlarına uzun yıllar dayanırken, hava geçirgenlik özelliğiyle binaların nefes almasını sağlıyor.

Akçalı Permolit Boya sertifikalı boyacılar yetişecek!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı A.Ş'nin markası Permolit Boya ve Milli Eğitim Bakanlığı, önemli bir eğitim projesine imza atıyor.

Galatasaray'ın Riva arazisinin değerlendirilmesinde sona gelindi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile Türk Telekom Arena'da yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Permolit Boya, Galatasaray'ın yeni sponsoru oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Permolit Boya iş Haberi

Permolit Boya iş

 İş güvenliği ile boya uygulama ve ustalığı alanlarında yüzlerce kişilik bir sertifika programı gerçekleştirecek olan Permolit Boya, bu programla özellikle eğitimi olmayan profesyonel ya da yarı profesyonel boyacılarla beraber, isteyen herkesi sertifikalandırmayı hedefliyor.

  

24 saati ‘İşçi Sağlığı Mevzuatına Uymak ve İş Güvenliği Önlemlerini Almak’ ve 16 saati ‘Boya İşleri Yapmak’ konularında olmak üzere, toplam 40 saatlik olan sertifika programı belge almak isteyen herkese açık olacak.

Ekim ayında başlıyor

Ekim ayında başlayacak eğitimler hafta içi, Zincirlikuyu Meslek Lisesi atölyelerinde teorik ve uygulamalı olarak yapılacak. Eğitimde kullanılacak tüm malzemeler, kıyafetinden kullanacağı malzemeye kadar Permolit Boya tarafından temin edilecek.

Toplamda 40 saat olan eğitimler, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı saatlerde programlanarak, katılımcılara zaman anlamında alternatifler sunulacak. Katılımcılar, tercih ettikleri programa göre, eğitimi 2...