19 / 05 / 2024

Perpa Ticaret Merkezi nerede

Perpa Ticaret Merkezi nerede

Perpa Ticaret Merkezi, büyüdükçe bölge dışına çıkmaya başlayan üretici ve esnafın sorunlarına kooperatifleşme ile çözüme kavuşacak. 

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Türkiye Ticaret Merkezi Tahran'da açıldı!

Dünyada açılacak 20 merkezden biri olan Türkiye Ticaret Merkezi'nin (TTM) açılışı gerçekleşti. Tahran'da bulunan merkezin açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci katıldı.

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Projenin silueti ortaya çıkmaya başladı.

Antalya Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezini canlandırması için inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi inşaatı hızla devam ediyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde sona gelindi. Projenin silueti ortaya çıkıyor.

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'yle değerlenecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma çalışmaları ile Tarsus'u cazibe merkezi yapacaklarını söyledi.

Ünye Ticaret Merkezi'nin inşaatı Kasım'da bitecek!

Ordu Ünye Belediyesi Nisan ayı olağan Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Gündeme ilişkin konuların konuşulduğu toplantıda, bölgede inşa edilen Ünye Ticaret Merkezi'nin Kasım ayında bitirileceği söylendi.

Tepekent Sosyal Tesisi ve Ticaret Merkezi’nin temeli atıldı!

Selçuklu Belediyesi'nin Tepekent'te hayata geçireceği Tepekent Sosyal Tesisi ve Ticaret Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tahran'daki Türk Ticaret Merkezi açılışa hazır!

Tahran'da Türk firmalarının ürünlerini sürekli sergilemelerine imkan veren standların yer aldığı Türk Ticaret Merkezi resmi açılışı için hazır.

Ünye Ticaret Merkezi Kasım 2017'de tamamlanacak!

Ünye Belediyesi tarafından eski Kültür Merkezinin yıkımından sonra inşasına başlanan Ünye Ticaret Merkezi projesi hızla yükseliyor.

Meram Ticaret Merkezi'ndeki dükkan ve ofisler satışta!

Meram Belediyesi Hizmet Binası yanında hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Ticaret Merkezi’ndeki ofis ve dükkanlar ihale usulüyle satışa çıkarılıyor.

Perpa'da 4 bin 500 tapu değişti!

Perpa Ticaret Merkezi,Perpa’da 25 bin kişiye de istihdam sağlanıyor. Günde 40- 50 bin ziyaretçi çeken Perpa'nın en büyük problemi 2007'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı imar uygulaması.

Perpa Ticaret Merkezi nerede Haberi

Perpa Ticaret Merkezi nerede

Perpa B Blok Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü, Perpa’da 4 bin 500 firmanın faaliyet gösterdiğini belirterek, “Perpa’da büyüyen firmalar, Perpa’nın dışına çıkmak mecburiyetinde kalıyorlar. Perpa bünyesinde, lojistik ve depolama alanı alımına yönelik yeni bir kooperatif kurduk. Esnaf ve üreticilerimiz bize bu yönde talepler iletti. Biz de harekete geçtik” dedi. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre Perpa’da ortalama 25 bin kişinin çalıştığını anlatan Yümlü, planlanan merkezle birlikte istihdam oranının da artacağını dile getirdi. 

En küçük birim 500 metrekare olacak

Faaliyete almayı planladıkları merkezde en küçük birimin 500 metrekareden oluşacağını da söyleyen Yümlü, “Alacağımız arsanın toplam büyüklüğü Perpa’da faaliyet gösteren üreticilerden gelen talebe göre şekillenecek. Ancak hacimsel olarak en küçük alan 500 metrekareden oluşacak yükseklik ise 9 metre olacak” dedi. Öte yandan kooperatif olarak...