">
30 / 04 / 2024

Perpa Ticaret Merkezi

Perpa Ticaret Merkezi

Baraj, otoyol inşaatında uzman Portekiz merkezli Solido Group, "Solido Türk" unvanlı  bir şirket kurdu

Perpa: İstanbul'un labirent benzeri ticaret merkezi, çözmesi zor bir şehir!

Son dönemde büyük bir ilgiyle karşılanan "kaotik" mimarisiyle tanınan Perpa, dünyanın en büyük monoblok yapılarından biri olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Imperium No1 Residence geliyor! Yeni proje!

Imperium No1 Residence projesinde 77 adet konut ve 2 adet dükkan yer alıyor. Proje Perpa Ticaret Merkezi ve Okmeydanı Devlet Hastanesi'nin karşısında yükseliyor.

Perpa İnşaat Reklam Yapı Malzemeleri Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perpa İnşaat Reklam Yapı Malzemeleri Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayarampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Taran tarafından kuruldu. 

Perpa'dan firmalara depo ve lojistik merkezleri çözümü!

Perpa Ticaret Merkezi, büyüdükçe bölge dışına çıkmaya başlayan üretici ve esnafın sorunlarına kooperatifleşme ile çözüme kavuşacak. 

Perpa’da yenileme çalışmalarının yüzde 80’i tamamlandı!

Perpa, yenilenme çağını yaşıyor. Yenilenmeye başlanan ticaret merkezinde, projelerin yüzde 80’i tamamlanmış durumda.

Perpa'da 4 bin 500 tapu değişti!

Perpa Ticaret Merkezi,Perpa’da 25 bin kişiye de istihdam sağlanıyor. Günde 40- 50 bin ziyaretçi çeken Perpa'nın en büyük problemi 2007'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı imar uygulaması.

Valine Central Asia Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valine Central Asia Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Ebrahim Faghıh Eımanı tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Rimak Metal Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rimak Metal Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehtap Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Megarch İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megarch İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İlhan Aykaç ve Yağmur Alpay ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Wald İnşaat Mimarlık Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wald İnşaat Mimarlık Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Fuat Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Yavuz Havuz Sokak Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

MDRG İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MDRG İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Fatih Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Y.Yavuz Sokak Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Perpa Ticaret Merkezi Haberi

Perpa Ticaret Merkezi

İstanbul ve Çanakkale boğaz köprüleri ile bazı  otoyolların ihalesine katılacak...

Portekizli inşaat firması Solido Group, Türkiye'de "Solido Türk" unvanıyla şirket kurdu. Türk-Vietnam İş Konseyi Kurucu Başkanı ve Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA-AmCham) eski başkan yardımcısı Muzaffer Arslan da bu şirkette Türk ortak olarak yer alıyor... Solido Group'un mühendislik, proje yönetimi, dizayn ve inşaat alanlarında faaliyet gösteren 9 şirketi var. Grup, özellikle yap-işlet-devret (YİD) modeliyle gerçekleştirdiği projelerle tanınıyor.

Solido Türk'ün ortağı ve CEO'su Muzaffer Arslan, Portekizli şirketin baraj, otoyol, endüstriyel tesisler gibi çeşitli altyapı projelerinde uzman olduğunu belirtiyor. Arslan, Ulaştırma Bakanlığı'nın ihaleye çıkartacağı Istanbul-İzmir ve Ankara-Sivas otoyolu, İstanbul üçüncü boğaz köprüsü, Çanakkale boğaz köprüsü gibi dev projelerin ihalelerine katılacaklarını söylüyor. Arslan, bu ihalelere katılırken Türk müteahhitlik firmaları ve temasta oldukları Amerika'nın...