07 / 05 / 2024

Persan çatı

Persan çatı

YALITIM sektöründe kullanılan ürünlerin sağlıklı olması gerektiğinin altını çizen Persan Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, “Petrol türevli yalıtım malzemeleri ile kaplanan binalar tehlike saçıyor.

Persan Erzincan'daki fabrikasının kapasitesini yüzde 30 artıracak!

Persan, Erzincan'daki yapı kimyasalları fabrikasında kapasitesini artırmaya yönelik yatırıma gitti. Persan yatırımla yapı kimyasalları üretim kapasitesini yüzde 30 artırarak bir günde 400 tona ulaşmayı hedefliyor.

Persan ihracat ile büyümeye devam ediyor!

TÜRKİYE’nin ve dünyanın yapı elemanları yükünü üstlenen şirketlerden olan Persan, Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri yeni anlaşmalarla büyütmeyi hedefliyor.

2017 yalıtımın yılı olacak!

Enerjinin yüzde 34’ünün konutlarda kullanıldığı ülkemizde bu enerjinin yüzde 80’inin ısıtma amaçlı tüketildiğini belirten Persan Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, “2017’de yalıtımı olmayan bina kalmayacak” dedi.

Petrol türevli yalıtım malzemelerine dikkat!

YALITIM sektöründe kullanılan ürünlerin sağlıklı olması gerektiğinin altını çizen Persan Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, “Petrol türevli yalıtım malzemeleri ile kaplanan binalar tehlike saçıyor.

Persan ihracat ağına iki yeni ülke ekledi!

Yüzde 100 yerli üretimle ve yaptığı ihracatlarla yapı elemanları sektörüne adını altın harflerle yazdıran Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri ihracat ağına iki yeni ülke ekledi.

Persan bina yalıtımında yüzde 50 tasarruf sağlıyor!

PERSAN Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri, tarımdan gıdaya birçok sektörde kullanılan perlit madenini yalıtım malzemelerine uyarlıyor ve böylece ek yalıtım malzemesine ihtiyaç duyulmadan bina yalıtımında yüzde 50 tasarruf sağlanıyor.

Seyrantepe Stadı'nın çatısını Galatasaray yapacak

Galatasaray'ın Seyrantepe'deki stadının çok tartışılan açılır kapanır çatısını kulübün yapmasına karar verildi

Hüseyin Kutsi Tuncay: Tüm sanayi tesisleri OSB çatıları altında toplanmamalı

OSBDER Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay,  mevcut sanayi tesislerinin tümünü OSB çatıları altında toplamanın olumlu sonuç vermeyeceğini belirtti

Şırnak Havaalanı'nın temeli dün atıldı

Şırnak'ın Cizre ilçesine bağlı Düzova köyü yakınlarındaki Şırnak Havaalanı'nın temeli dün atıldı

Hakkari-Yüksekova Havaalanı’nın temeli atıldı

Hakkari-Yüksekova’ya 5 kilometre uzaklıkta inşa edilecek Hakkari-Yüksekova Havaalanı’nın temeli atıldı

Alaçatı Pietra Evleri'nde 340 bin Euro'ya! Tek fiyat!

Alaçatı Pietra Evleri'nde son 2 villanın satışı devam ediyor

Kastamonu'da 300 kişilik konferans salonunun temeli atıldı

Kastamonu´nun Taşköprü ilçesinde müftülük tarafından yaptırılacak Konferans Salonu´nun temeli, Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu tarafından atıldı

Başakşehir Demirciler Sitesi'nde 2 atölye bloğu icradan satılık!

Küçükçekmece 4. İcra Müdürlüğü, Başakşehir´de  2 adet atölye bloklarını satışa sunuyor

Hakkari'de Berçelan Su Paketleme Fabrikası'nın temeli atıldı

Hakkari'de kurulacak olan Berçelan Su Paketleme Fabrikası'nın temeli atıldı

Persan çatı Haberi

Persan çatı

Bu tür yapı malzemeleri ile kaplanan binalarda, yalıtım yapılan malzeme ne kadar nitelikli olursa olsun üst solunum hastalıklarını tetikliyor. Nefes almayan yalıtım malzemesi ile kaplanan binalarda oluşan yüksek nem; iltihap ve enfeksiyonlara sebep olarak özellikle yaşlı ve çocukların etkilenmesine neden oluyor. Isıya karşı duyarlı petrol türevli yalıtım malzemeleri olası bir yangının büyümesine neden olarak faciaya davetiye çıkarıyor” dedi.


ÇÖZÜM TERMOSIVA

Bu alanda Ar-Ge yatırımlarının önem kazandığını dile getiren Salih Ürün, şöyle konuştu: “Ar-Ge laboratuvarlarında üretilen yapı elemanları ‘Termoşap ve Termosıva’ hijyenin önemli olduğu alanlarda tercih ediliyor. Bakteri, yosun, küf gibi maddelerin oluşumunu engelleyen özel kimyası sayesinde hastane, laboratuvar, okul gibi yapılar için ideal yapı malzemeleri arasında yer alıyor. Küf gibi problemlere karşı Ar-Ge laboratuvarımızda birçok çalışma gerçekleştirdik. Termoşap ve Termosıva olarak...