19 / 05 / 2024

perşembe kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

perşembe kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, ilçede yapılmasını planladıkları kentsel dönüşüm çalışmalarına başladıklarını belirtti. Bahtiyar, "İlçemizdeki değişim ve dönüşümün başlangıcı Düz ve Kozağzı mahallelerimiz olsun istiyoruz" dedi.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi için yeni ihale 10 Aralık'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kayseri’nin en prestijli projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı bloklarından D blokun yapım ihalesi 10 Aralık Perşembe günü saat 11:00’de yapılacak. 

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

İzmir kentsel dönüşüm modeli örnek olacak!

“11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti..

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 11’incisi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de gerçekleşecek. 

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap ihalesi Ekim'de!

Toplam 462 bağımsız birime yer verilen İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap için ihale tarihleri son teklif için 12 Ekim Perşembe günü saat 12.00, mali teklif için son teklif ise 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00 olarak belirlendi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı ertelendi!

Esenler Belediyesi'nin 27 Temmuz Perşembe Günü gerçekleştirmesini planladığını kentsel dönüşüm basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Trabzon Tonya kentsel dönüşüm danışmanlık ihalesi 22 Haziran'da!

Trabzon Tonya Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihale edilecek. İhale 22 Haziran Perşembe günü yapılacak..

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Swiss Otel'de!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşiyor. Kongre, 23 Şubat Perşembe günü Swiss Otel İstanbul'da yapılacak.

Hatay Kentsel Dönüşüm Çalıştayı 26 Mayıs'ta!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ülkenin mühendislik alanında önde gelen akademisyenlerinin konuşmacı olarak katılacağı "Kentsel Dönüşüm Çalıştayı" düzenliyor. Çalıştay, 26 Mayıs Perşembe günü Antakya HATMEK binasında yapılacak.

Kadıköy'de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği paneli 21 Nisan'da!

"Kadıköy' de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği" başlıklı panel, 21 Nisan 2016 Perşembe günü 09:30 - 13:00 saatleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi Belediye Meclis Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Adana Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün gerçekleşti!

Adana Kent Konseyi, 24 Mart Perşembe günü (bugün) kentteki sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının ve özel sektör temsilcilerinin yaııı sıra yerel yöneticilerin katılacağı Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak.

perşembe kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor Haberi

perşembe kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun uygulamaları kapsamında ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları başlattıklarını ve bu konuda mahalle muhtar ve sakinlerine Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından bilgilendirmelerin yapıldığını ifade eden Bahtiyar, "Eski yapıların yoğun olduğu Düz ve Kozağzı mahallelerimizdeki toplam 100 dönüm alanda kentsel dönüşüm projesini uygulamayı planlıyoruz" dedi. 


Ortak çalışmalar yaptıkları Çevre ve Şehircilik İi Müdürlüğünün bu mahalleler üzerindeki yapılaşmaları riskli yapı olarak değerlendirdiğini belirten Bahtiyar, "Böylelikle bu mahallelerimizde yeni ve modern konutların yanı sıra daha fazla yeşil alan, daha fazla sosyal ve teknik altyapı, daha fazla donatı ve sağlıklı ulaşım sistemi ortaya çıkacaktır" diye konuştu. 

Uygulanacak kentsel dönüşüm projesinde vatandaşa finansal desteklerin sağlanacağını söyleyen Başkan Kemal Bahtiyar, "İlgili bakanlığımız kira yardımı veya kredi faiz desteği sağlamaktadır. Ayrıca...