15 / 05 / 2024

Perşembepazarı esnafı

Perşembepazarı esnafı

1989 yılında Okmeydanı'nda inşa edilen Perpa Ticaret Merkezi'nin ana inşaatı tamamlanmış. 4 bin 500 dükkandan meydana gelen, tek blok halinde inşa edilen çarşı, Perşembepazarı esnaflarını tek çatı altında toplayacakmış.

Muhittin Selvitopu, Karabağlar'da sanayi esnafına dönüşümü anlattı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sanayi esnafı ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Osman Aksüner Mahallesi'nde gerçekleşen toplantıda, bölge esnafı daha çok kentsel dönüşümle ilgili soruları Selvitopu'na iletti.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafı tapularına kavuştu!

Esnafın tapu hasreti bitti KEPEZ Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 24 yıldır tapu bekleyen Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü tuttu.

SRC Yapı'nın 2023 hedefi 1 milyar ciro!

Karaköy’deki Perşembepazarı’nda temeli atılan ve kısa sürede alanında dünya devi haline gelen SRC Yapı, yabancıların da radarına girdi. Halen Hadımköy’de 40 bin metrekarelik bir alanda üretime devam ediliyor.

Kapalıçarşı esnafı ağlayarak taşındı!

Boşaltma tebligatıyla gerginliğin yaşandığı Kapalıçarşı’daki Sandal Bedesteni’nde, dükkânlarını boşaltması için tebligat alan esnaf gözyaşları içinde malzemelerini toplayarak depolama alanına götürdü. Toplanan esnaf basın açıklaması yaptı.

Kapalıçarşı restorasyonuna esnaf eylemi!

Yarına kadar dükkanlarını boşaltmaları yönünde tebligat gönderilen ve tebligatta 'fuzuli şagil' yani işgalci olarak tanımlanan yaklaşık 80 esnaf, Bedesti’nin 4 ana kapısına kilit vurdu. Eylem devam ediyor.

Faik Yılmaz: Esnaf AVM'lerden çağrı bekliyor!

Yeni Perakande Yasası'yla AVM'lerde esnaf ve yok olan mesleklere yer ayrılması zorunlu hale getirildi. Ancak bu konuda henüz gelişme yok. İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, "AVM’lerden çağrı bekliyoruz" dedi.

Korkuteli Arasta Çarşısı esnafı restorasyon istiyor!

Korkuteli Belediyesi dün arasta çarşısında yapılacak projeler ile ilgili olarak bölge esnafı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Gökçe, çarşının ne olacağı ile ilgili olarak oylama yaptı. Oylamaya göre yenileme yapılmasına karar verildi.

Gaziantep Şehir Kimliği Çalıştayı perşembe günü!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan Gaziantep Şehir Kimliği Çalıştayı 16 Nisan 2015 Perşembe Günü Şehitkamil Kültür Merkezi'nde yapılacak...

OSB esnafı asfalt payı ödemeyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, OSTİM OSB’den talep ettiği ‘asfalt katılım payı’, esnafın açtığı dava sonrası iptal edildi. Mahkeme, karara gerekçe olarak, OSB’lerin Büyükşehir sorumluluğunda olmamasını gösterdi.

Ordu Perşembe'de icradan 3.6 milyon TL'ye arsa!

Ordu Perşembe'de bulunan 4.892,32 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Perşembe İcra Dairesi tarafından 25 Mayıs 2015 günü saat 10:00 ile 10:15 arası ihale ediliyor.

Kahramanmaraş eski sanayideki dönüşüm kararı esnafı ikiye böldü!

Dulkadiroğlu İlçesi Menderes Mahallesi sınırlarında bulunan Eski Sanayi Bölgesinde Kentsel Dönüşüm kararı site esnafını ikiye böldü. Esnafların bir kısmı kararın acilen uygulanmasını isterken bir kısmı ise olduğu gibi kalmasını istiyor.

Sakarya Hal Arazisi ihalesi 16 Nisan'da!

Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 30 dönümlük hal arazisini satışa çıkardık. 16 Nisan Perşembe günü gerçekleştireceğimiz ihalenin ardından yeni hal binası ile ilgili de çalışmalarımızı başlatacağız. Esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

1991 yılında İstanbullular süper bir parka kavuşacakmış!

1991 yılında İstanbullular süper bir parka kavuşacakmış. Taksim-Maçka arasında yapılması düşünülen park 250 bin metrekare alanı kapsayacakmış. Avam projesi tamamlanan, 20 milyara mal olacak ''Demokrasi Parkı''nda teleferik sistemi de olacakmış.

Perşembepazarı esnafı Haberi

Perşembepazarı esnafı



26 Şubat'ta açılması planlanıyor


YEPYENİ bir çarşı


Perşembepazarı esnafını aynı çatı altında toplayacak Okmeydanı'ndaki inşaatın hızlandırıldığını belirten yetkililer ''dört bin 500 dükkanlı PERPA'da çalışmalar son aşamaya geldi'' dediler.


   OKMEYDANI'nda, Anakent Belediyesi'nce yaptırılan ve 26 Şubat tarihinde açılması planlanan, dört bin 500 dükkanlı (PERPA) Perşembepazarı'nın inşaatı sürüyor.


  SON ÇALIŞMALAR


   İstanbul Anakent Belediye Başkanı Bedrettin Dalan'ın, Perşembepazarı esnafıyla, ihtiyaç sahiplerini rahatlatmak amacıyla yaptırıldığını belirttiği çarşının ana inşaatının tamamlandığı açıklandı. İnşaat firması yetkilileri, çarşının; elektrik donanımı, yürüyen merpenleri, asansör kabinlerinin montajı, otopark ve çevre düzenlemesi gibi çalışmaların da son aşamaya geldiğini belirttiler.

  

   AYNI ÇATI ALTINDA 


   Firma yetkilileri, önemli bir aksilik olmaması halinde, 26...