16 / 05 / 2024

Pervin Töre

Pervin Töre

Aydın Efeler’deki mevcut dört lisenin taşınacağı ve 162 dönüm arazi üzerinde kurulacak Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Türe tarafından kuruldu.

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salur, Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Rümeysa Balcı tarafından kuruldu.

Özne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Neslihan Türe ve Özlem Gündoğan tarafından kuruldu.

Komi Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Komi Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Gökmen Kara ve Töre Yağımlıuray ortaklığında kuruldu. 

RE/MAX Türkiye’den özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye’den bir franchise ofisi açmak amacıyla bir bayilik semineri düzenleyecek. Ücretsiz olan seminer, 6 Nisan 2019 tarihinde Antalya'da gerçekleşecek.

RE/MAX Türkiye franchise giriş bedelinde Türk Lirası'na geçti!

Girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti...

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

Pervin Töre Haberi

Pervin Töre

Efeler'deki tüm okullarda tekli eğitim sistemine geçilmesi maksadıyla Aydın eski İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre döneminde gündeme getirilen projeden vazgeçildiğini belirten yetkililer, “Kampüs projesinden vazgeçildi. Kampüs okul, yap-işlet-devret mantığıyla projelendirilmişti. Devletimiz artık bu mantıkla projelendirme yapmıyor. Buna dair alternatif projeler gündeme alınacak” dedi.

AYDIN BŞB, ARAZİYE ‘TADİLEN ONAY’ VERMİŞTİ

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Efeler İlçesi Çeştepe Mahallesi'nde 162 dönüm arazi üzerinde kurmayı planladığı 5 bin öğrenci kapasiteli ‘Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildiği ve ikili eğitimden tekli eğitime geçilmesi için alternatif projelerin gündeme alındığı öğrenildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kampüs alanı için gerekli olan 1/100 bin ölçekli imar planını yaptığı proje için geçen yıl zemin etütleri gerçekleştirilmiş ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi de ‘Eğitim Kampüsü'nün imar planı değişikliğine de ‘tadilen onay’...