05 / 05 / 2024

PES Premium Emlak Sistemi

PES Premium Emlak Sistemi

Yeşil GYO Premium Emlak Sistemi detayları kapsamında geçerli olan projeler kapsamında İnnovia Suites Beylikdüzü, İnnovia Suites Tuzla ve de İnnovia 4. etap projeleri olarak belirlendi

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

'Bu kadarına da pes' dedirten emlak dolandırıcılığı

Bu haber ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiriyor. Evinizi kiraladığınız kişi bir sahtekar çıkabilir. Ya da ev sahibiniz sandığınız kişi alakasız bir dolandırıcı çıkabilir. Kendinizi garantiye almadan sözleşme imzalamayın.

Babacan Premium 2017 kampanya fiyatları!

Toplam 1.216 daireden ve 102 mağazadan oluşan Babacan Premium projesi Emlak Konut kampanyasına katıldı. İşte Babacan Premium 2017 kampanya fiyatları...

Babacan Premium güncel fiyat listesi 2017!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Babacan Premium projesi, Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına dahil oldu. İşte Babacan Premium güncel fiyat listesi 2017...

Bursa Atış Premium projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük fuarı olup 17-20 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla görkemli bir şölene dönüştü.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

1216 konutluk Babacan Premium projesi tanıtıldı!

Babacan Yapı, CNR Expo'da düzenlenen Emlak 2015 Fuan'nda, 2015 yılı ğustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı. Projede 1216 konut ve alışveriş merkezinde 102 ticari ünitenin yer alıyor.

Babacan Premium Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

TÜRKİYE'NİN önde gelen gayrimenkul firmaları arasında yer alan Babacan Yapı, fuarda yatırımcıları kaliteli bir yaşama davet eden yeni projesi "Babacan Premium" ile büyük ilgi gördü.

1216 Babacan Premium tanıtıldı!

Babacan Yapı, CNR Expo'da düzenlenen Emlak 2015 Fuarı'nda, 2015 yılı Ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı. Aile rezidanslarında, 2+1 ve 3+1'ler yer alacak.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Babacan Yapı, 4 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 3.Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda, yatırımcıları kaliteli bir yaşama davet eden yeni projesi “Babacan Premium” ile büyük ilgi gördü.

Babacan Premium Emlak 2015 Fuarı'nda!

Babacan Yapı, 4 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 3.Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda, yatırımcıları kaliteli bir yaşama davet eden yeni projesi “Babacan Premium” ile büyük ilgi gördü.

PES Premium Emlak Sistemi Haberi

PES Premium Emlak Sistemi

PES ( Premium Emlak Sistemi), Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geliştiriliyor. Herkese gayrimenkul sahibi olmanın yolunu açan sistemde Yeşil GYO remium Emlak Sistemi uygulaması kapsamında iki kat fazla kira garantili konut sahibi olunuyor. 


PES ( Premium Emlak Sistemi) geçerli olan konut projeleri İnnovia Suites Beylikdüzü, İnnovia Suites Tuzla ve İnnovia 4. etap olarak belirlendi. 


PES ( Premium Emlak Sistemi) kapsamında InnoviaSuites projesinde Yeşil GYO ile anında kiralayarak düzenli gelir sahibi yapıyor. Yıllık yüzde 10 kira geliri ile her yıl yüzde 2.5 oranında artış sağlanıyor. Ödemeler tamamlandıktan sonra tapu teslimi yapılıyor. 


PES ( Premium Emlak Sistemi) kapsamında tapu değeri, gayrimenkulün aylık kira getirisi minimum 200 katsayısıyla çarpılarak belirlenir. Yıllık kira artışıyla her yıl değeri artan bir tapunun sahibi olabiliyorsunuz. Dönem tapunuzu satın almanızın...