02 / 05 / 2024

Petek Dinçöz tuzla

Petek Dinçöz tuzla

Petek Dinçöz' ün reklamlarında oynadığı ve İstanbul Tuzla Aydınlı mevkiinde yapılacağı iddia edilen Makromtek Tuzla Projesi ’ nden ev aldıklarını belirten 14 kişi şikayetçi oldu...

Tuzla'da 10 yılda 25 bin bağımsız bölüm dönüştü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'da 10 senede 25 bin bağımsız bölümün dönüştüğünü söyledi. 

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! 16 Haziran Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Fed faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi. 16 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Petek Dinçöz'den 12 milyon liralık icra takibi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, bir dönem sunuculuğunu gerçekleştirdiği 'Arım Balım Peteğim' programındaki yapımcısıyla mahkemelik oldu

Emtest Araştırma Geliştirme Ve Test Çözümleri Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emtest Araştırma Geliştirme Ve Test Çözümleri Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Miami'den ev alıyor!

Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu ABD’nin Miami bölgesinden ev alıyor. Çift, gayrimenkul uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’la iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tuzla Lokum Evler daire teslimi!

Tuzla Lokum Evler projesinde daire teslimleri Mayıs 2017'de başlıyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ödemeler yapılıyor...

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

Elexia Tuzla Residence ödeme koşulları!

Elexia Tuzla Residence ödeme koşulları kapsamında 100 ay vade farksız ödeme kampanyası uygulanıyor...

Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız bölümleri mühürledi!

Tuzla Belediyesi’nin tespit ettiği Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsata aykırı bölümleri, ayrı ayrı mühürlenerek bu alanlarda inşaat faaliyetine son verildi. Tuzla Belediyesi, Şubat 2016’da da Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız işletilen yemekhane ve kafeteryasını da mühürlemişti.

Tuzla Orhanlı Mahalle Muhtarlığı restore edilerek hizmete açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ''Tuzla'mızın güzide yerlerinden olan Orhanlı'da kalbe bir bıçak saplanır gibi merkeze belediye binası oturtulan o park alanını andıracak ve onun yerine konulabilecek bir meydan yapmalıydık. Ve bunu da planladık. Allah'ıma şükürler olsun ki bugün açılışını yapıyoru

Tuzla Belediyesi'nden mübadele müzesi!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Şehir ve mübadele müzemizin projesi Anıtlar Kurulu’ndan geçtiği gün hemen çalışmalara başlayacağız. Projenin yakın zamanda kuruldan çıkacağını umuyorum" dedi.

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Petek Dinçöz tuzla Haberi

Petek Dinçöz tuzla

İstanbul Tuzla Aydınlı mevkiinde yapılacağı iddia edilen ‘Makromtek Tuzla Projesi’nden ev aldıklarını belirten 14 kişi, dolandırıldıklarını ileri sürüp avukatları Aydoğan Ahıakın aracılığıyla Makrom Yapı’dan ve reklam filminde oynayan Petek Dinçöz’den şikâyetçi...