02 / 05 / 2024

Peter Richler italya bolzano aynı kaplı ev

Peter Richler italya bolzano aynı kaplı ev

Peter Richler isimli bir mimar, İtalya'nın Bolzano şehrinde tamamen aynalarla kaplı bir ev inşa etti. Ev görenlerin ilgisini uyandırıyor ve görenler yakınına gelip evin içerisini de görmek istiyor.

Peter Schiff, herkesi ürküttü! Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa milyonerler batar!

Bitcoin (BTC) karşıtlığıyla tanınan ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, Bitcoin'in dibi göreceğini duyurdu. Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa herkes batar!

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

Peter Altmaier: Avrupa'daki üretim tesislerinin yeniden inşa edilmesi için destek vereceğiz!

Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, koronavirüs zorda bıraktığı ilaç şirketlerinin Avrupa'daki üretim tesislerini yeniden inşa etmeleri için onları desteklediklerini belirtti…

Peter Feldmann: Dar gelirliye konut için çalışacağım!

Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanlığı için pazar günü yapılacak seçimde Soysal Demokrat Parti adayı olan Peter Feldmann, dar gelirlilere konut için çalışacağını söyledi.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı İtalya'daki evlerini dekore ediyorlar!

Caner Erkin’le oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı’nın aşkı evlilik yolunda hızla ilerliyor. Araya giren mesafeler nedeniyle ilişkiyi yürütemeyecekleri iddia edilirken evlilik kararı alan çiftten güzel oyuncu, şimdilerde Milano’nun Cihangir’i olarak sayılan Brera semtindeki evlerini dekore ediyor.

Global Liman'dan İtalya atılımı!

Global Yatırım Holding, iştiraki Global Liman, İtalya'da bulunan Brindisi, Catani ve Ravenna limanlarını işleten şirketlerle, hisse alımı için görüşmelere başladı.

Kings General Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kings General Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Laıla Shahı, Peter Shahı Ve Mazıar Hosseını ortaklığında kuruldu.

İtalya'daki Iseo Gölü üzerine 3 kilometre yol yapıldı!

İtalya’nın kuzeyindeki Iseo Gölü’nde yüzen küpler kullanılarak 3 kilometrelik yürüme yolu oluşturuldu.Iseo Gölü’ndeki yürüme yolu 4 Temmuz'a kadar ziyarete açık kalacak.

Türkiye emlak danışmanı sayısıyla İtalya ve İspanya'yı solladı!

Deveci, Türkiye’de emlak danışmanlarının adedinin 180 bini bulduğunu bildiriyor. Ülkenin bu rakam ile İtalya ve İspanya’yı geride bıraktığına temas ederken de“ 180 bin danışmanın 50 bini kayıtlı 130 bini kayıt dışıdır. " dedi.

İtalya'nın San Sossio Baronia kasabası satılıyor!

İtalya'da ekonomik desteklerin yetersizliğine tepki gösteren San Sossio Baronia'nın belediye başkanı Francesco Garofalo, kasabayı Facebook'tan satışa çıkardı.

İtalya'da bin 700 kişilik kasaba satılıyor!

Çinli zengin yatırımcılar aradığını belirten Başkan Francesco Garofalo, bin 700 kişilik kasabanın devredilmesinin ardından hizmete devam etmeye hazır olduğunu ifade etti.

İtalya Floransa'daki 200 metrelik göçüğü inşaat mühendisleri inceliyor!

İtalya'nın Floransa kentinde içme suyu şebekesinde oluşan çatlak, tarihi kentin merkezinde göçüğe yol açtı. 200 metre uzunluğundaki göçük için inşaat mühendisleri inceleme yapıyor.

Erdemir'den İtalya Ilva Çelik Fabrikası için teklif!

İtalya'nın sanayi devleri arasında yer alan ve Avrupa Birliği sınırları içerisindeki en büyük üretim kapasitesine sahip Ilva Çelik Fabrikası'nın satış ihalesinde teklif veren iki şirketten biri Erdemir oldu.

Peter Richler italya bolzano aynı kaplı ev Haberi

Peter Richler italya bolzano aynı kaplı ev

Peter Richler isimli bir mimar tarafından inşa edilen evin özelliği, tamamen aynalarla kaplı olması.



İtalya'nın Bolzano şehrinde bulunan ev görenlerin ilgisini uyandırıyor.



Öyle ki dışarıdan görenler, yakınına gelerek evi içeriden de görmek istiyor.



İşte parlak ve şık dizayna sahip evden bazı kareler...