30 / 04 / 2024

petkim hafriyat

petkim hafriyat

Petkim'deki STAR Rafinerisi'nden çıkan 31 bin 380 metreküp hafriyat, cezaevinin çevre düzenlemesinde kullanılıyor

EA Yapı Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EA Yapı Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Arslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Beyaz Sardunya Sokak'ta kuruldu.

Ayvaz Yapı Malzemeleri Elektrik Hafriyat Oto Yedek Parçaları Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ayvaz Yapı Malzemeleri Elektrik Hafriyat Oto Yedek Parçaları Kimya Limited Şirketi, Aykut Evci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Kayagrup İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayagrup İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Hancıoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Petkim RES'i Alstom inşa edecek!

Toplam kurulu gücü 51 MW olacak ve ilk fazı tamamlandığında Petkim' in elektrik üretim kapasitesini yüzde 12 artıracak PetkimRES' in ilk fazı 2015 yılında tamamlanacak...

Güllük Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güllük Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Recep Güllük tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan 'da Bağcılar, Mahmutbey Soğuksu No:23 /3'de kuruldu.

Beştaş Peyzaj Hafriyat İnşaat Turizm ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştaş Peyzaj Hafriyat İnşaat Turizm ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Okan Aşcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Sultanbeyli, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Umay Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Şişman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Sarıyer, Demirci Mahallesi, Plaj Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Berkay Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Hırdavat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkay Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Hırdavat Metal Ticaret Limited Şirketi, Berkan Acar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Kuzey Hafriyat Nakliyat İnşaat Gıda İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Hafriyat Nakliyat İnşaat Gıda İletişim Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kalaycı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da Küçükçekmece, Altınşehir Yarımburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Tunç Bina Tesis İnşaat Hafriyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Bina Tesis İnşaat Hafriyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Belgin Kaya Eren tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

RES yatırımı için Alstom ile Petkim anahtar teslimi anlaşması imzaladı!

Petkim, SOCAR Türkiye'nin , 'Rafineri - Petrokimya - Enerji - Lojistik Entegrasyonu' kapsamında gerçekleştireceği Petkim Rüzgar Enerjisi Santrali (RES) yatırımı için Alstom ile Petkim Aliağa'da anahtar teslimi bir anlaşma imzaladı.

Petkim'e 51 MW'lık Rüzgar Enerjisi Santrali kuruluyor!

Petkim Petrokimya Holding A.Ş.'den yapılan açıklamada Alstom İspanya ve Alstom Türkiye'den oluşan konsorsiyumun 51 MW kapasiteye sahip Rüzgar Enerjisi Santrali (RES) kuracağı bildirildi...

Bozüyük Kültür Merkezi'nin hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Bozüyük’te yıkılan site binasının yerine yapılacak Kültür Merkezi binasının hafriyat çalışmaları başladı. Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yıkılan eski site binasının yerine yapılması planlanan kültür merkezi binası yapım ihalesi tamamlandı...

petkim hafriyat Haberi

petkim hafriyat

Petkim Yarımadası'nda inşaatı süren ve hafriyat çalışmalarının yüzde 70'i tamamlanan STAR Rafinerisinin hafriyat çalışmalarından çıkan 31 bin 380 metreküp hafriyat, bin 155 yonla taşınarak cezaevi pusü içindeki tretuvarlar, yeşil alanlar ve çevre düzenlemesi yapılacak sahalara...