12 / 05 / 2024

Petra Seyahat İşletmeciliği iletişim

Petra Seyahat İşletmeciliği iletişim

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan  Taçar ve Aslı Hayriye Taçar ortaklığında kuruldu. 

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N.Ahmad Aref   Abedalqader tarafından kuruldu. 

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan  Taçar ve Aslı Hayriye Taçar ortaklığında kuruldu. 

Fs Seyahat Turizm Ve Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Seyahat Turizm Ve Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şahin tarafından kuruldu. 

Prime Eğitim Danışmanlığı Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Prime Eğitim Danışmanlığı Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgekaan Gürbüz ve Fatih Oğuzhan Birinci ortaklığında kuruldu. 

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

Korsan Ada Otel İşletmeciliği Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Korsan Ada Otel İşletmeciliği Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Yavuz Kalkavan, Yasemin Kalkavan ve Yeşim Kalkavan Özharat ortaklığında kuruldu. 

Lvt Yatçılık Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lvt Yatçılık Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Barlan tarafından kuruldu. 

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çimen tarafından kuruldu.

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Papua Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Papua Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Velit Gazel tarafından kuruldu. 

Yurtpark Yurt İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtpark Yurt İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Kutlu, Ali Salman Yücel ve Gökhan Çelikkalp ortaklığında kuruldu. 

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kartal tarafından kuruldu.

Bolca Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayasofya İstanbul Mansion Otel Şubesi açıldı!

Bolca Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayasofya İstanbul Mansion Otel Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Petra Seyahat İşletmeciliği iletişim Haberi

Petra Seyahat İşletmeciliği iletişim

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan  Taçar ve Aslı Hayriye Taçar ortaklığında kuruldu. 

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTELİĞİ ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI - Seyahat acentası faaliyetleri (hava yolu,deniz yolu,kara yolu,demir yolu,ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı,seyahat,tur,ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan ve perakende satışlarını yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi adres: Cevizli Mah.Tugay Yolu Cd. C Blok Apt.No.69 C/2b5...