07 / 05 / 2024

Petrol Sitesi

Petrol Sitesi

İstanbul’un ilk modern konut sitelerine ev sahipliği yapan Etiler, kentsel dönüşümle birlikte yeniden gözde olma yolunda...

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Beşiktaş'ta icradan 7.3 milyon TL'ye satılık 2 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Arnavutköy ve Ortaköy Petrol Sitesi'nde bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. İhaleleri 28 Haziran'da yapılacak dairelerin toplam satış bedeli 7 milyon 350 bin TL olarak belirlendi.

Kartal Arzum Sitesi'nin temeli 21 Mart'ta atılacak!

Petrol İş Mahallesi'nde yer alan, 5'er katlı 2 bloktan oluşan Arzum Sitesi'nin temel atma töreni, 21 Mart 2016 Pazartesi Saat:14.00'te gerçekleştirilecek.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Katarlı QT Holding'den Etiler'e 250 milyon dolar yatırım!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler'deki Petrol Sitesi'nin kentsel dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT Holding'in 250 milyon dolar yatırımla yapacağı çevreci,akılcı ve lüks sitede carsı, ticari alan ve sağlık merkezi de bulunacak.

Katarlı QT Holding Etiler'de kentsel dönüşüm yapacak!

İstanbul'un lüks semtlerinden Etiler'de de kentsel dönüşüm başlıyor. Semtte bulunan Petrol Sitesi'nin dönüşümü, QT Holding tarafından yapılacak.

QT Holding Etiler Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT, 250 milyon $ yatırımla siteye çarşı, ticari alan ve sağlık merkezi ekleyecek.

Etiler Petrol Sitesi kentsel dönüşümle yeniden yapılacak!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT, 250 milyon $ yatırımla siteye çarşı, ticari alan ve sağlık merkezi ekleyecek.

QT Holding Nispetiye'deki Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

Merhum Cumhurbaşkanı Özal ile dostluğu bulunan Katarlı Profesör Al Meer, Etiler Nispetiye’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü üstlendi. Hedef Türkiye’ye 2 milyar dolarlık yatırım yapmak.

Etiler Petrol Sitesi'ni QT Holding dönüştürecek!

Etilerde Petrol Sitesinin Kentsel Dönüşümü, merkezi İstanbul’da bulunan QT holding tarafından gerçekleştirilecek. İstanbul merkezli QT holding, 25 yıldır yatırım bankacılığı yapmış olan Katarlı Prof. Abdullatif AL MEER tarafından yönetilmektedir.

Yurtkon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtkon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cem Koçak, Ozan Koçak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Beşiktaş, Nispetiye Caddesi, Petrol Sitesi'nde kuruldu.

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Yeyrek tarafından 100 bin TL'lik sermaye il 9 Haziran'da Sultanbeyli, Sultown Sitesi'nde kuruldu.

Altınok Öz Yakutlar Sitesi sakinleriyle bir araya geldi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Petrol İş Mahallesi’nde bulunan Yakutlar Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Öz, Yakutlar Sitesi’nin dönüşümle ilgili sorularını da yanıtladı.

Petrol Sitesi Haberi

Petrol Sitesi

Şehrin merkezinde yer alan semt, kiralık ve satılık konutları kadar dönüşümü bekleyen binalarıyla da emlak piyasasının hareketlenmesine neden oldu.


Mehmet Canıtatlı, Etiler'i yakın plana alıp şu değerlendirmede bulundu:


Satılık konutlar:


Lokasyon , dairelerin büyüklüğü ve binanın yaşı fiyata etki ediyor. Bölgede ortalama metrekare birim satış değerleri 12 bin 500 ile 17 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Alıcı profili:


Bölgedeki sosyal doku üst gelir seviyesine sahip yöneticiler, sanatçılar, sosyetenin ve cemiyet hayatının önemli isimlerinden oluşuyor.


Genellikle konut ve ticari potansiyeldeki taşınmazların talep gördüğü bölgede genel yapısı ve konumu itibariyle üst gelir sınıfının hakim olduğu söylenebilir. Ancak eski sitelerin çoğunun inşa edildikleri dönemin ihtiyaçlarına yönelik yapılması ve oturum alanlarının 90 ile 120 metrekare arasında olması geniş ve lüks daire isteyen kat sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayamamasına neden oluyor.



Prim fırsatı:


Bölge,...