11 / 05 / 2024

Petroyağ Gebze tesis açılışı

Petroyağ Gebze tesis açılışı

20 yıllık başarılı bir geçmişi geride bırakan Petroyağ ve Kimyasallar Sanayi Ticaret ve Anonim Şirketi, 12 milyon dolarlık yatırımı ile 13 dönüm alan üzerine kurduğu yeni tesisini görkemli bir törenle hizmete açtı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze'ye yeni sporcu tesisi geliyor!

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Gebze'ye iki yeni spor tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de iki tesis birden hayata geçiriyor.

Gebze'ye yeni spor tesisi!

Kocaeli'deki Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Gebze'ye yeni bir tesis inşa edildi.

Gebze'ye 4 katlı yeni spor tesisi geliyor!

Gebzespor’da mevcut binanın yerine yapılması planlanan 4 katlı tesis projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onay gördü. Şimdi gözler Gebze Belediyesi’nde. Mevcut tesislerin yıkım işlemine yakında başlanacak.

Fenerbahçe'den Gebze'ye dev tesis!

Pendik Projesi'ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze'de, Mahchester City'nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Fenerbahçe'den Gebze'ye Mahchester City modelinde tesis!

Pendik Projesi’ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze’de, Mahchester City’nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Gebze'de 2 havuzlu dev olimpik tesis inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Havuz toplam kapalı 11 bin 850 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor...

Çelik devi Voestalpine, Gebze'de tesis kuruyor!

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor. Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek.

Avrupalı çelik devi Voestalpine, Gebze'de tesis kuruyor!

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor. Avusturyalı çelik devi tarafından, Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek...

Petroyağ'dan 12 milyon dolarlık çevreci tesis!

20 yıllık başarılı bir geçmişi geride bırakan Petroyağ ve Kimyasallar Sanayi Ticaret ve Anonim Şirketi yeni binasına taşındı. Şirket, 12 milyon dolarlık yatırımla yeni tesisini görkemli bir törenle hizmete açtı.

Petroyağ Gebze tesis açılışı Haberi

Petroyağ Gebze tesis açılışı

1993 yılında ülkemiz sanayi üretimine hammadde sağlama amacı ile %100 yerli sermaye ile Ünal Soysal tarafından 20 metrekarelik bir ofiste kurulan Petroyağ firması, Sanayinin ihtiyacı olan yeni ürünleri tespit ederek, onlara yeni uygulama sahaları yarattı. Yaptığı yatırım ile Kartepe İlçesinde 2003 te daha büyük bir tesis kurdu. Uzun yıllar boyunca Kartepe İlçesi Köseköy’de faaliyetini sürdüren Pertoyağ Firması, Gebze Organize Sanayi Bölgesinde almış olduğu 13 dönümlük alan üzerine 12 milyon dolarlık yatırımda bulunarak, büyük ve modern bir tesisin temellerini attı.  63 personelin çalışacağı tesisin açılışı geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı.


KALABALIK BİR DAVETLİ GURUBU KATILDI

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Tembelova mevkii Gençlik Caddesi üzerinde kurulan tesisin açılışına Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,...