06 / 05 / 2024

Petroyağ yeni binaya taşındı

Petroyağ yeni binaya taşındı

20 yıllık başarılı bir geçmişi geride bırakan Petroyağ ve Kimyasallar Sanayi Ticaret ve Anonim Şirketi yeni binasına taşındı. Şirket, 12 milyon dolarlık yatırımla yeni tesisini görkemli bir törenle hizmete açtı.

Sağlık Bakanlığı aylık 2.5 milyona kiraya çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın Ankara Sıhhiye’deki tarihi binası Defterdarlık hizmeti için valiliğe devredildi. Sağlık Bakanlığı yeni binaya ayda 2.5 milyon TL ödeyecek.

3 kattan daha yüksek binaya asansör şartı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni İstanbul İmar Yönetmeliği’ni hazırladı ve yayınladı. İBB'nin hazırladığı yeni yönetmeliğe göre; 3 kattan yüksek binaya asansör şartı getirildi.

Afyonkarahisar İşkur'a yeni bina yapılıyor!

İl Özel İdare İşhanı'nda hizmet veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Uydukent'te yeni bina yapılıyor İl Özel İdare İşhanı'nda faaliyetlerini sürdüren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yeni bir binaya kavuşacak.

Aydın SGK binası Kasım'da taşınacak!

Aydın İl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Destek Hizmetleri Avukatı Şebnem Kutluca, 6736 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırma başvuruları nedeniyle tamamlanan yeni binaya taşınmanın geciktiğini belirterek, “Kasım’dan itibaren yeni binamızda vatandaşa hizmet vereceğiz” dedi.

Galatasaray, Hasnun Galip'teki binasında yeni inşaata başlayacak!

Kulübün kasasından 1 kuruş harcamadan 15 bin kişilik spor salonu yapacaklarını söyleyen Özbek, "Hasnun Galip'teki binamızı tarihi eser olma özelliğinden çıkarttık ve buradaki binaya da yeni inşaata başlayacağız" dedi.

Manisa İmam Hatip Lisesi'nin yeni ek binası devredildi!

Manisa İmam Hatip Lisesi'ne ek bina olarak yapılan, FETÖ'nün himayesi altına almaya çalıştığı binaya devlet tarafından el konuldu. Bağışlar ve öğrenci yardımlarıyla inşa edilen yeni ek bina Şehzadeler Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yeni binaya taşınıyor!

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde, ağır hasar gören ana binada görevlerine devam edemeyen şubeler, Söğütözü'ndeki yeni hizmet binasına taşınıyor.

Konya Selçuk Üniversitesi yeni binasına taşınacak!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binaya bu yıl taşınması bekleniyor. Sadece elektrikle ilgili bir sıkıntının kaldığı ve sıkıntının çözülmesi halinde yeni eğitim öğretime devam edebileceği açıklandı.

İELEV Özel Lisesi'nin inşaatı başladı!

2014 yılında eğitimöğretime başlayan İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Özel Lisesi yeni öğretim yılında yeni binaya geçecek. Lisenin yeni binasının inşaatı temel atma töreniyle başladı.

İzmir Tapu Müdürlüğü yeni binasına taşınmalı!

Geçtiğimiz hafta İzmir merkezine taşınan Gündoğan Oto ve Emlak'ın sahipleri Sümeyra Gündoğan ve Fatma Kaplan, Tapu Müdürlüğü'nün yeni bir binaya taşınması fikrine tam destek verdi.

Binaya çürük raporu nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm ile riskli olarak tespit edilen diğer ifade ile çürük olan binalar yıkılarak yerine yeni binalar inşa ediliyor. Peki, binaya çürük raporu nasıl alınır? Hangi binalara çürük raporu verilir?

Academic Hospital'ın yeni binası ne zaman açılacak?

Academic Hospital, mevcut kapasitesini %45 büyütme kararı aldı. Ana binaya ek olarak 5.162 metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek olan yüksek standartlara sahip yeni binanın yakında hizmete açılması planlanıyor.

Başiskele Belediyesi'nin yeni hizmet binasının yapımı Nisan'da tamam!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele’ye yapılan yeni hizmet binası nisan ayında bitiyor. Belediye birimleri 9,5 milyona mal olan binaya nisan ayının sonunda taşınacak.

Petroyağ yeni binaya taşındı Haberi

Petroyağ yeni binaya taşındı

1993 yılında ülkemiz sanayi üretimine hammadde sağlamak amacıyla Petroyağ, Ünal Soysal tarafından 20 metrekarelik bir ofiste kuruldu. %100 yerli sermayeyle kurulan Petroyağ firması, sanayinin ihtiyacı olan yeni ürünleri tespit ederek, onlara yeni uygulama sahaları yarattı. Yaptığı yatırımla Kartepe İlçesi'nde 2003'te daha büyük bir tesis kurdu. Uzun yıllar boyunca Kartepe İlçesi Köseköy'de faaliyetini sürdüren şirket, Gebze Organize Sanayi Bölgesinde almış olduğu 13 dönümlük alan üzerine 12 milyon dolarlık yatırımda bulunarak, büyük ve modern bir tesisin temellerini attı. 63 personelin çalışacağı tesisin açılışı düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Tembelova mevkii Gençlik Caddesi üzerinde kurulan tesisin açılışına Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Petro Yağ Firması kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Ünal...