07 / 05 / 2024

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 1 milyon 220 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Şahin Pişkin Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Feras Ajmad Alı tarafından kuruldu.

Bakanlık bünyesine inşaat işçisi alımlarının yapılması istemi mecliste!

Bakanlık bünyesine çevre, inşaat, jeoloji, harita, makine, maden ve endüstri mühendisi ile şehir plancısı alımlarının yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ender Akarsu ve Görkem Kerem Akarsu ortaklığında Beylikdüzü’nde 120 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Sercan Karaca tarafından kuruldu.

Gözde- Eren İnşaat'ın acı günü! Ali Akbulut vefat etti!

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 1 milyon 220 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Şahin Pişkin Müdürlüğü'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Ahmet Duran Mimarlık Mühendislik Jeoloji İnşaat Taahhüt Şirketi kuruldu!

Ahmet Duran Mimarlık Mühendislik Harita Jeoloji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Duran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu Haberi

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 1 milyon 220 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Şahin Pişkin Müdürlüğü'nde kuruldu.


Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita  Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Esenyurt, MehterÇeşme Mahallesi, 1942 Sokak No:42...