06 / 05 / 2024

peyzaj mimarı Deniz Ertek Karlıdağ

peyzaj mimarı Deniz Ertek Karlıdağ

Peyzaj mimarı ve kentsel tasarım uzmanı Deniz Ertek Karlıdağ kimdir? Deniz Ertek Karlıdağ bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Ertek Karlıdağ, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlara müjde! Zam ve tazminatla ilgili karar geldi! 

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bu kapsamda, bu statüde olan peyzaj mimarı ve iç mimarlar zam ve tazminat kapsamına dahil edildi. İşte detaylar...

İller Bankası 400 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte şartlar...

İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırmak amacıyla mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personel kadrolarına 400 personel alacak. İşte ayrıntılar...

Doğa temelli şehircilik yaklaşımının şehirlere hangi faydaları var?

Doğa temelli şehircilik yaklaşımı nedir? Doğa temelli şehirciliğin faydaları neler? Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Adnan Kaplan anlattı...

Dnz Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Mimar Sunay Erdem projesiyle Seul'de finale kaldı!

Seul Belediyesi'nin başlattığı uluslararası yarışmada ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem'in projesi finale kalmayı başardı.

Ece Şenses kentsel haritalarını KOSGEB desteğiyle işe dönüştürdü!

Peyzaj Mimarı Ece Şenses de küçükken kurmayı hedeflediği firmasını KOSGEB desteğiyle açtı ve kentsel haritalarıyla ziyaretçilerin gezilerini kolaylaştırdı.

Peyzaj, imar planlarındaki en temel eksiklik!

Yüksek Peyzaj Mimarı Yrd. Doç. Dr.Oktan Nalbantoğlu, kent kimliğinin sürdürülebilmesi için, kentin doğal çevresi, tarihsel süreçte kazandığı kültürel ve mimari miras ile ekolojik planlama anlayışının temel alınması gerektiğini vurguluyor.

Sunay Erdem'in Meksika Duvarı Projesi birinci seçildi!

Ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem önderliğinde tasarlanan Nogales Meksika Duvarı projesi halk oylamasında birinciliğe layık görüldü. 

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

Ordu Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi yenileniyor!

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinin çehresi yeni yapılacak olan ek binası, peyzaj çalışmaları ve sosyal donatılarıyla değişecek.

peyzaj mimarı Deniz Ertek Karlıdağ Haberi

peyzaj mimarı Deniz Ertek Karlıdağ

Deniz Ertek Karlıdağ kimdir?

Deniz Ertek Karlıdağ, Craft312 Studio ofisinin kurucu ortaklarından, peyzaj mimarı / kentsel tasarım uzmanı. 


2001 yılında Ankara Universitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun oldu. çeşitli kentsel tasarım ve peyzaj ofislerinde çalıştı. Profesyonel pratiğine eşzamanlı olarak 2006 yılında, ODTÜ Kentsel Tasarım Yüksek Lisansını '' Kullanıcılar için Mezarlıkların Sembolik Anlamı: Karşıyaka Mezarlığı'' başlıklı tezi ile tamamlamıştır. 


2001 yılında Settar Yapı ve İnşaat'da, Eryaman Toplu Konut Projesi bitkisel ve yapısal peyzaj çalışmaları, Çayyolu Uydukent Peyzaj Projeleri gibi büyük ölçekli proje ekiplerinde yer aldı. 2003 yılında ODTÜ Kentsel Tasarım Stüdyosunda bir yıl boyunca Doha Kenti Kentsel Tasarım çalışmalarında bulundu. 


Eş zamanlı olarak Oğuz Aldan Şehir ve Bölge Planlama Bürosu'nda Marmaris Kentsel Tasarım Projelerini çalışan tasarım ekibinde çalışmalarını sürdürdü. 


2005 yılında tekrar Settar Yapı ile birlikte,...