29 / 04 / 2024

peyzaj mimarisi

peyzaj mimarisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Plant Dergisi’nin “peyzaj mimarisinin en iyileri” arasına girerek, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü.

AND Pastel, Avrupa'nın en iyisi oldu!

AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel 2016’ya damgasını vurdu. Türkiye’nin en iyi konut projesi seçilen AND Pastel’in başarıları ülke sınırlarını aştı, “Konut Peyzaj Mimarisi” kategorisinde Avrupa’nın en iyisi oldu.

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Gümüşhane Caddesi'nde kuruldu.

Naskut Hafriyat Taşımacılık İnşaat Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Naskut Hafriyat Taşımacılık İnşaat Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nasır Aka Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Esenyurt, Piri Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyoré

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler MYO peyzaj düzenleme çalışmalarına başlandı. Bozüyük Meslek Yüksekokulu ve 4 yıllık eğitim veren fakülte niteliğinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yer alacak..

Endemik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endemik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çakıcı ve Cemil Göcekci tarafından 20 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da kuruldu.

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, Necmettin Işık Şube Müdürlüğü'nde 43 milyon 760 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de açıldı.

Düzce Akçakoca Belediyesi yol ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdı!

Akçakoca Belediyesi ekipleri modernizasyon yol ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfaltlama ve bordür çalışmalarının devam ettiği Yeni Mahalle Ketmenli Caddesinde, bölünmüş yol ile peyzaj düzenlemesi çalışmaları yapılmakta.

YTH İnşaat Hafriyat Madencilik Peyzaj Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YTH İnşaat Hafriyat Madencilik Peyzaj Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilal Salman tarafından 40 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Pendik, Harmandere Mahallesi, Reyhan Caddesi'nde kuruldu.

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz 1 Şubesi açıldı!

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz 1 Şubesi, Yusuf İyilik Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi'nde açıldı.

Ankara Mamak Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları bitti!

Mamak Belediyesi tarafından inşa edilen Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları da tamamlanandı. Kule yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Planetaryum Kule uzay meraklılarına çok farklı deneyimler yaşatacak.

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Banu Çiçekli tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Çengelköy, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Kilis'te çevre peyzaj çalışmalarına başlandı!

Kilis 'te trafik akışını rahatlatacak ve peyzaj çalışmalarıyla şehre görsellik kazandırılacak kavşak çalışmalarına başlandı.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

peyzaj mimarisi Haberi

peyzaj mimarisi

İlgili bakanlık temsilcilerinin, bürokratlarının ve sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarından akademisyenlerin katıldığı JW Marriott Otel’de düzenlenen törende, Peyzaj mimarisinin en iyilerine ödülleri verildi.


Peyzaj ve süs bitkiciliği dergisi Plant tarafından 4 ana başlıkta verilen ödüllerde;  peyzaj mimarisinin en iyileri arasına giren Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı projesi, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü. Ödülü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adına Başkan Vekili Ali Gökşin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’in elinden aldı.


Gecede ayrıca Büyükşehir Belediyesi eski Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı olan ve şu anda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Hatice Akgül’e sektöre sağladığı katkılardan dolayı “onur ödülü” verildi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Etimesgut’ta yapımı gerçekleştirilen Kelebek Su Parkı’nın Peyzaj Mimarı Dilşen Kara da “Peyzaj...