06 / 05 / 2024

Peyzaj Mimarları buluştu

Peyzaj Mimarları buluştu

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve su yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, İstanbul Peyzaj Mimarları Odası işbirliğiyle düzenlediği Yeşil Çatı Konusunda Gelişmeler Semineri’nde peyzaj mimarlarını buluşturdu...

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi'nden Kültürpark açıklaması!

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, Kültürpark için "Korunması konusunda mutabık kalınan yapılar dışında, tüm yapıların alandan ivedilikle uzaklaştırılması ve tüm inşaat faaliyetlerinden kaçınılması olmazsa olmazımızdır" açıklamasında bulundu.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla buluştu!

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Türk yapı sektörü Avrupalı müteahhitler ile buluştu!

Türk yapı malzemeleri sektörü, Avrupalı müteahhitler ile Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de buluştu.

Nusret Erzurum'da yaptırdığı külliyesinde öğrencilerle buluştu!

Et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketine yaptırdığı külliyenin kütüphanesinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin isteklerini tek tek dinleyen Gökçe, "Biz okuyamadık siz okuyun" dedi. 

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

İçmimarlar İzmir'de buluştu!

İçmimarlar ve içmimar adayı öğrenciler, TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen 6. Sektörel Buluşma Etkinliği’nde buluştular. Katılımcı firmaların gün boyu stant açtığı etkinlikte, mesleğinde 25. yılını dolduran içmimarlara plaket takdim edildi.

Altın Emlak Türkiye temsilcileri buluştu!

ALTIN EMLAK’ın 25 (yirmibeş) ilde bulunan 115 ofisi İstanbul Gönen Otel’de bir araya geldi. Altın Emlak Türkiye temsilcileri buluştu.

Yapılan yasal düzenlemeler peyzaj mimarlarına yeni iş alanları doğurdu!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Darby yaptığı açıklamada yapılan yasal düzenlemelerle kentsel tasarım ve peyzaj mimarlarına yeni iş sahaları doğduğunu söyledi.

YEPGEM ve BTM Fatih'te yatırımcılarla buluştu!

Fatih Belediyesi’nin Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi Programı YEPGEM ve BTM, girişimci ve yatırımcılarla buluştu. 

Altın Emlak temsilcileri Yalova'da buluştu!

Altın Emlak, Tapucom sponsorluğunda Yalova’da temsilcileri ile buluştu. 

Gayrimenkul devleri RE360 Zirvesi'nde buluştu!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360 zirvesi geçen hafta İstanbul'da gerçekleştirildi. Gayrimenkul devleri zirvede buluştu..

Peyzaj Mimarları buluştu Haberi

Peyzaj Mimarları buluştu

80'den fazla ülkede çatı ve cephe kaplama levhaları satışı yapan Fransız Onduline Group'un Türkiye'deki iştiraki Onduline Avrasya, “Yeşil Çatı Konusunda Gelişmeler”konu başlıklı bir seminer düzenledi. İstanbul Peyzaj Mimarları Odası işbirliğiyle Double Tree By Hilton İstanbul’da gerçekleştirilen seminere çok sayıda peyzaj mimarı ve Onduline Avrasya’dan da yetkililer katıldı. Seminerde konuşmacı olarak, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Başkanı Barış Işık, İstanbul Üniversitesi Orman Fak. Orman Müh. Bl. Toprak İlmi ve Ekoloji ABD Prof. Dr. Doğanay Tolunay, Onduline Avrasya Proje Müdürü Melih Kamil ve ZinCo GmbH İhracat Müdürü Karl-Heinz Braun yer aldı.

Günümüzde değişen şehir yaşamı ile birlikte yeşilin öneminin daha çok anlaşıldığını vurgulayan Onduline Avrasya Genel Müdür Yardımcısı Fulya Özgül Koçak, yeşil çatıların çevre ve insanlar için büyük önem taşıdığını belirtti.Onduline Avrasya...