17 / 05 / 2024

P&G LEED Altın Sertifikası

P&G LEED Altın Sertifikası

Yeni ofisinde enerji tüketimini yüzde 40 ve karbon ayakizini yüzde 30 azaltan P&G Türkiye'ye Yeşil Binalara verilen LEED Altın Sertifikası verildi..

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

Seçimin ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının yükselişe devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İşte 1 Nisan 2024 harem altın fiyatları. 

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Uzmanlara göre altın fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor!

Yatırımcıların gözü altın fiyatlarındaki hareketlerde. Finans alanında tanınmış uzman İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) yaklaşan faiz kararına dair önemli yorumlarda bulundu. Memiş'in tahmini ise şu şekilde: "Altın değeri iki kat artacak. İşte altın piyasasında son durum…

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

1 gram bile altını olan nefes bile almadan baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları....

Gram altın 1642 TL! Çeyrek, tam, yarım ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın son günü olan 16 Temmuz Pazar güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar, kaç TL?

14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararına yönelik gelen açıklamalar sonrası geriledi. Ons altın 3.5 ayın dibini gördü. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları.

P&G LEED Altın Sertifikası Haberi

P&G LEED Altın Sertifikası

Gillette, Pantene, Fairy, Prima, Orkid gibi lider markaların üreticisi Procter and Gamble (P&G), sürdürülebilirlik anlayışını yansıtan yeni Türkiye ofisi ile Enerji ve Çevre Tasarımında Liderlik (Leadership in Energy and Environmental Design - LEED) Altın Sertifikasına sahip oldu. Uluslararası alanda geçerliliği olan sertifika, sürdürülebilirlik konusunda binaları birçok farklı kritere göre değerlendirerek en çevreci ve enerji tasarruflu binaları belirliyor.

Yeşil Bina konseptinde dizayn edilen ve en yeni teknolojilerle desteklenen yeni P&G Türkiye yüzde 40 enerji tasarrufu sağlarken ve karbon ayakizini yüzde 30 azaltıyor. Ofis, kişiye ait masa uygulamasının yerine tamamen açık, işbirliği odaklı ve işin gereksinimine uygun mekanlarda sürdürülebilir, sağlıklı ve konforlu bir çalışma kültürü sunuyor.

Yağmur suyunun sulama amacıyla toplanması ve depolanmasından, enerji tasarruflu LED lambaların kullanılması ve güneş ışığından yüzde...