27 / 04 / 2024

Pharrell Williams miami evi

Pharrell Williams miami evi

‘Happy’ şarkısıyla fenomen olan Pharrell Williams, Miami’deki evini 9.25 milyon dolara sattı. 360 derece manzaralı, beş yatak odalı, yedi banyolu evde sinema ve spor odasıyla kütüphane de var.

Pharrell Williams'ın Miami'deki evi 10.9 milyon dolara satışta!

Dünyaca ünlü şarkıcı Pharrell Williams'ın evi görenleri hayran bırakıyor. Dubleks dairesi tam beş yatak odasına sahip. 42 yaşındaki şarkıcı Miami manzaralı havuzlu dairesi için 10.9 milyon dolar istiyor.

Eda Taşpınar Miami'den 250 bin dolara ev aldı!

Sosyetik güzel, stil ikonu Eda Taşpınar, kazancını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Eda Taşpınar, 250 bin dolara Miami'den ev aldı.

Ebru Polat Miami'den ev aldı!

Şarkıcı Ebru Polat, Miami'den ev aldı. Polat Ocean Drive'da bulunan 1 oda 1 salon dairesi için 220 bin dolar ödedi. 

Cem Yılmaz, Miami'de ev arıyor!

Son filmi Arif ve 216'nın gişesi ile yüzü gülen ünlü komedyen Cem Yılmaz, Miami'de ev arayışına girdi...

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

Murat Tabanlıoğlu, Design Miami'de AKM projesini anlattı!

Mimar Murat Tabanlıoğlu, Design Miami 2017 kapsamında, "Sanat Mimari Buluşması; Bir 21. Yüzyıl deneyimi" başlıklı panelde Atatürk Kültür Merkezi projesini anlattı.

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Nusret, Miami'de 70 bin TL'ye suit kiraladı!

Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Nusret'in son durağı Miami oldu. Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 

Miami'den ev almanın tam zamanı!

Miami, görkemli otel ve konut projeleriyle dikkat çekmeye ve yükselmeye devam ediyor. Miami, toplam 10,9 milyar dolar büyüklüğe ulaştı. 

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Serdar Ortaç, Miami'den ev bakıyor!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Olando'dan aldığı evin üzerine şimdi de gözünü Miami'ye dikti. Ortaç bölgede daire araştırıyor...

Miami, gayrimenkulde uzun vadeli yatırımlarla yükseliyor!

Güçlü emlak piyasasıyla adından söz ettiren ve uzun vadeli yatırımlarla yükselmeye devam eden Miami, proje aşamasındaki satışlar hariç toplam 10,9 milyar Dolar değerinde büyüklüğe ulaştı..

Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara malikane aldı!

23 kez Grand Slam kazanarak bu alanda rekor kıran tenisin efsanesi Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara yeni malikane aldı...

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Pharrell Williams miami evi Haberi

Pharrell Williams miami evi

‘Happy’ şarkısıyla fenomen olan Pharrell Williams, Miami’deki evini 9.25 milyon dolara sattı.


360 derece manzaralı, beş yatak odalı, yedi banyolu evde sinema ve spor odasıyla kütüphane de var. 




Dört bir yanı cam olan daire, Atlantik Okyanusu’nu da görüyor. Terasında bir havuz bulunan dairenin satılma sebebi, şarkıcının artık Los Angeles’ta yaşayacak...