29 / 04 / 2024

Philip Morris torbalı

Philip Morris torbalı

Philip Morris/Sabancı Türkiye Genel Müdürü Enrique Jimenez, ihracat amaçlı kapasite artışına yönelik 80 milyon dolarlık yeni yatırım yapacaklarını söyledi.

Reysaş GYO Torbalı'daki deposunu 111 bin dolara kiraladı!

Reysaş GYO Philsa Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük ile ek protokol yapılarak kira sözleşmesini 6 ay uzattı. Kiraya verilen depodan 6 ayda yaklaşık KDV dahil 111 bin dolar gelir elde edilecek.

Ahmetoğlu İnşaat yeni projesini İzmir Torbalı'da hayata geçiyor!

Hamdullah-Maşallah Yalkalk kardeşler tarafından kurulan Ahmetoğlu İnşaat, Torbalı Mahallesi'nin en önemli bölgesine 10 daire ve 250 metrekare büyüklüğe sahip batar katlı yeni bir proje inşa ediyor.

Torbalı Devlet Hastanesi 2017'de tamam!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Vuraloğlu ve Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi civarında incelemelerde bulundu.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

TOKİ Torbalı Konutları'na günde 1500 kişi başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir'de inşa edeceği yeni konutlar için Torbalı'yı pilot bölge olarak seçti. İlçede geniş çaplı bir anket çalışması başlatan TOKİ projenin seyrini anket sonucuna göre belirleyecek.

TOKİ İzmir Torbalı'daki 80 konutu satışa çıkardı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, yapımı tamamlanan TOKİ konutlarının açık artırma usulü ile 22-26 Şubat 2016 tarihleri arasında satışının yapılacağı bildirildi.TOKİ tarafından yapılan açıklamada, konutların açık artırma usulüyle satışının yapılacağı vurgulandı

Torbalı’da meydan açılışı iptal!

İzmir’in Torbalı İlçesi’ndeki Atatürk Mahallesi Meydanı’nın 20 Şubat Cumartesi günü planlanan açılış programı Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. İşte kararın ayrıntıları...

Torbalı Meydan projesi tamamlandı!

İzmir'de, Torbalı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan ve kentin çehresini değiştirecek meydan projesi çalışmalarında sona gelindi. Projenin açılış tarihi ise 20 Şubat 2016 olarak belirlendi

TOKİ Torbalı'da 5000 konut için ön talep topluyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Torbalı'da 5000 konut inşa edecek. 2+1 planında inşa edilecek konutlar sabit ücretle, aylık taksitlerle satılacak. Ev sahibi olmak isteyen Torbalılılar bu binalardan almak için müracaat edebilecek.

İzmir Torbalı'ya 20.5 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN seferleriyle kent merkezine ulaşımı kolaylaşan Torbalı’nın mahallelerinde kanal alt yapısını yeniliyor, kanalı olmayan bölgelere ise yeni hat döşüyor.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZBAN Torbalı metrosunu ilk gün 5 bin kişi kullandı!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattı, geçtiğimiz Cumartesi günü törensiz olarak hizmete açılmıştı.

Philip Morris torbalı Haberi

Philip Morris torbalı

Philip Morris/Sabancı Türkiye Genel Müdürü Enrique Jimenez, ihracat amaçlı kapasite artışına yönelik 80 milyon dolarlık yeni yatırım yapacaklarını söyledi.


G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi öncesinde gazetecilerle biraraya gelen Jimenez, "Türkiye'de bugüne kadar 680 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdik. Dünyada 40'ın üzerinde fabrikası olan Philip Morris International, yeni yatırım için İzmir Torbalı'daki fabrikamızı seçti. 80 milyon dolarlık yeni yatırımla ihracat kapasitemizi artıracağız" dedi.


İhracat hacmini 2010 yılından bu yana yaklaşık üç kat artırdıklarını belirten Jimenez, 2014 yılını 160 milyon dolar ihracatla tamamladıklarını söyledi.


Ancak Jimenez, mevcut kapasite, üretim rakamı ve yeni yatırım sonrası ne kadarlık bir kapasite artışına gidileceği konusunda bilgi vermedi.


Philip Morris/Sabancı'da Sabancı Holding yüzde 25 hissedar konumunda bulunuyor.


Jimenez'in verdiği bilgiye göre, Philip Morris/Sabancı Torbalı fabrikasından ağırlıkla bölge ülkeleri olmak üzere, Fas ve...