05 / 05 / 2024

Philippe Starck mar yapı g yoo

Philippe Starck mar yapı g yoo

Dünyanın en ünlü tasarımcılarından Philippe Starck, gayrimenkul markası yoo ile İstanbul'da da konut projeleri tasarlıyor. Starck en son İstanbul'da Mar Yapı tarafından geliştirilen 'Gyoo Inspired by Starck' projesine imza attı

Mar Yapı projesi Philippe Starck ile tanıtıldı!

Mar Yapı'nın yeni projesi G-YOO Inspired by Starck 200 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projenin tanıtımı tasarımcısı Philippe Starck ile birlikte yapıldı.

NASA, uzay istasyonuna uzay oteli ekliyor!

Geçen sene Haziran ayında resmileştirilen NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'nu (ISS) ticarileştirmesi projesi, yörüngeye bakan istasyona otel eklenmesiyle sürüyor. Tasarımcı Philippe Starck, otelin iç mekan tasarımını “rahat ve sıcak bir yumurta” şeklinde tanımlıyor.

Selçuk Yöntem 2 milyon liraya ev aldı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem Philippe Starck’ın imzasını taşıyan projeden ev satın aldı.

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

Mar Grup Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak!

Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk’in sahibi olduğu Mar Grup, Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak.

Breeze De Mar Orlando fiyat listesi!

Türkiye'de satışa sunulan Breeze De Mar projesi bin 364 konuttan oluşuyor. Proje GAOK Invest imzası taşıyor. Breeze De Mar Orlando fiyat listesi 90 bin 400 dolardan başlıyor.

Breeze de Mar satışa çıktı! 90 bin 400 dolar!

GAOK Invest LLC imzası ile inşa edilen Breeze de Mar projesi satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatlar 90 bin 400 dolar başlıyor.

Breeze De Mar Orlando 90 bin 400 dolardan satışta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando projesi Türkiye'de satışa çıktı. Fiyatlar 90 bin 400 dolardan başlıyor.

ABD'nin Breeze De Mar projesi 28 Mart'ta satışa çıkıyor!

ABD’nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde gerçekleştirilen Breeze De Mar gayrimenkul projesi, Türkiye’de satışa çıkıyor.

Mar Yapı-Wanda Group'un oteli Eylül 2018’de bitecek!

Röportaj veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Mar Yapı-Wanda Group iş birliğini, projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Mar Yapı, Wanda Group ile Stratejik İşbirliği Anlaşması imzaladı!

Mar Yapı Wanda Group arasında imzalanan Stratejik İşbirliği Anlaşması, Wanda Group’un teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarındaki yatırımlarında Türkiye’de Mar Yapı’yı stratejik ortak olarak konumluyor.

Ag Marıne Solutıons Denizcilik Mühendislik Prodüksiyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Marıne Solutıons Denizcilik Mühendislik Prodüksiyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Philippe Starck mar yapı g yoo Haberi

Philippe Starck mar yapı g yoo
Dünyanın en ünlü tasarımcılarından Philippe Starck, gayrimenkul markası yoo ile İstanbul'da da konut projeleri tasarlıyor. Starck en son İstanbul'da Mar Yapı tarafından geliştirilen 'Gyoo Inspired by Starck' projesine imza attı. Starck, Basın Ekspres'deki projenin tanıtım daveti için İstanbul'a geldi. Eşi Jasmine Starck ile birlikte gelen ünlü tasarımcı, "Bu proje, 15'inci yaşını kutlayan yoo markasının da en iddialı projesi olacak" dedi. İstanbul'un elitleri de davetteydi. 


Bülent...