23 / 07 / 2024

Philips HUE ev aydınlatma sistemi

Philips HUE ev aydınlatma sistemi

Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple satış noktasında da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, Philips’in inovasyonda liderliğinin son örneği olma özelliği taşıyor...

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer, MediaMarkt’ta uygun fiyatla satışta!

Son dönemlerin gözde elektrikli ev aletlerinden olan airfryer, artık her evde kendine yer bulmaya başladı. MediaMarkt da bu kapsamda, Philips HD9870/20 Premium Airfryer’ı cazip fiyatla satışa çıkardı.

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge kaç TL oldu?

Son dönemin gözde ev aletlerinde biri olan akıllı robot süpürgelerde fiyatlar artmaya devam ediyor. Peki Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge kaç TL oldu? İşte detaylar...

Teknosa'da en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Teknosa'da elektrikli ev aletleri kategorisinin en çok satanlar listesinde airfryer birinci sırada yer alırken, robot süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgeler de arkasından geldi. Peki, Teknosa'da Philips Airfryer ne kadar? İşte detaylar...  

Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri yüzde 10 indirimli! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok vatandaşın teknoloji alışverişinde ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar'da seçili küçük ev aletlerinde bu geceye özel yüzde 10 indirim var. Peki, Vatan'da Tefal ütü fiyatları ne kadar? Vatan'da Philips elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Amazon'dan Anneler Günü kampanyası! Philips elektrikli ev aletlerinde indirim! 6 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok online alışveriş sitesinde olduğu gibi Amazon'da da Anneler Günü indirimleri başladı. Amazon.com.tr'nin Anneler Günü kampanyası kapsamında Philips elektrikli ev aletleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, indirim hangi ürünlerde geçerli? İşte detaylar...

Anneler dikkat! Philips 2'si bir arada Buharlı Pişirici ve Blender en ucuza burada satılıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Avent SCF870/22 Wasabi Buharlı Pişirici ve Blender, ev yapımı bebek mamaları hazırlama konusunda ev hanımlarının ilk tercihi oluyor. Aynı zamanda meyve, sebze ve etleri buharda pişiriyor. 

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Hue'nun sinemayı eve getiren ürünleri. 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Akıllı televizyon ya da ses sistemlerinin yanında evdeki atmosferi değiştiren ışık entegreleri de gündemde. Philips Hue'nun çeşitli modellerine baktık. 

Philips ev eşyalarında sezonun öne çıkanları. 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Elektrikli ev aletlerinde yeni fonksiyonlarıyla iddialı markalardan Philips'in dikkat çeken ürünlerine baktık. Fiyatları ve özellikleri şöyle... 

Philips küçük ev aletlerinin en ucuz adresleri! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kahve makinesinden ütüye tercih edilen Philips ürünlerinin en ucuz nerede satıldığına baktık. İşte fiyatları ve özellikleri...

Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek net yüzde 5 indirim! Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada favori marka günleri kampanyasıyla Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek sepette net yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Kliksa 16 milyon renk tonuyla aydınlatma sağlıyor!

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, 16 milyon renk tonu seçeneğiyle, “ kişiye ve ambiyansa özel ” aydınlatma sağlayan Philips hue LED lambaları tüketicilerle buluşturuyor.

Philips HUE ev aydınlatma sistemi Haberi

Philips HUE ev aydınlatma sistemi


Akıllı cihazlarla kontrol edilebilen ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, Türkiye’de Apple satış noktalarında meraklılarıyla buluştu. 


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple satış noktasında da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, Philips’in inovasyonda liderliğinin son örneği olma özelliği taşıyor. iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerde yer alan hue uygulaması ile kontrol edilebilen dünyanın ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, ev aydınlatma deneyimini kullanıcıların avuçlarının içerisinden kablosuz olarak kontrol etmelerini sağlıyor. Kullanıcının ruh haline, tarzına ve ihtiyacına en uygun aydınlatma çözümünü uzaktan ayarlayarak ve programlayarak kişiselleştirilebildiği Philips HUE, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlıyor.


Tavsiye raf fiyatı 629  lira  ile Türkiye’de satışa sunulan Philips...