23 / 07 / 2024

Philips HUE nerede satılır

Philips HUE nerede satılır

Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple satış noktasında da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, Philips’in inovasyonda liderliğinin son örneği olma özelliği taşıyor...

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

 Philips saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Philips'in teknolojik donanımla ve güvenlikle ürettiği saç kurutma makinaları fiyatları merak ediliyor.  Peki Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir saç kurutma makinesinden VIP hizmet bekleyenler olabilir. işte bu yüzden tasarımcılar, Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesini üretti. Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fiyatı 2.870 TL'ye düştü! Philips airfryerda kaçırılmayacak fırsat! 5 Haziran 2023 fiyat listesi...

Airfryer almak içi indirim bekleyenlere güzel haber! Philips’in en gözde airfryer modelleri o sitede indirime girdi. Peki, Philips Airfryer en uygun nerede satılıyor, hangi modeller indirimli? Philips Airfryer fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Philips PowerPro Torbasız Süpürge kaç TL, özellikleri ne? 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips FC9331/07 PowerPro City Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, özel başlık teknolojisi ve ince tozların yüzde 99,9'unu toplayan alerji filtresi ile dikkat çekiyor. Peki, Philips PowerPro Torbasız Süpürge en uygun nerede? 

Philips fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips saç kurutma Makinesi, Artık saçlarınız ıslak ve formundan düşük hacimle dışarı çıkmayacaksınız. Philips saç bakımınızı da en yüksek verimiyle yapar. peki Philips saç kurutma Makinesi Fiyatları ne kadar?

Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Philips, saç kurutma makineleri konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bir markadır. Farklı özelliklere ve fiyat noktalarına sahip birçok modeli bulunmaktadır. Philips saç kurutma makinesi Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge indirimde! Bu indirim kaçmaz! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, PowerCyclone ve TriActive başlık teknolojisiyle zeminleri, mobilya ve duvar kenarlarını temizler. Peki ürün indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 

Philips  Elektrikli Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır, özellikleri neler? İşte 20 Mart 2023 fiyat listesi

Philips HD7301/00 Daily Collection Cam Demlikli Çay Makinesi'nin 1.9 Lt su haznesi ve 0.9 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliği de vardır. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Yuva kuracaklar dikkat! Philips Mikser ve Blender Seti indirimde! İşte 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Yeni evlenecekler, Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi yüzde 8 indirimle satışa sunuLdu. Philips blender seti indirimle nerede, ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Philips 12 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesinden memnun olmayanlar sizin için Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge'yi araştırdık ve en ucuza nereden alacağınızın fiyat listesini hazırladık. İşte detaylar..

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü nerede ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü, dikey ya da yatay  biçimde çalışarak ,3000 Wattlık motor gücüyle kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur.

Philips HR2653/90 Collection Promix 800 W Mikser ve Blender Seti en ucuza nerede satılıyor? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Collection Promix 800 W Mikser ve Blender Seti, sahip olduğu motor gücü ve Özel Pro Mix Teknolojisi sayesinde her türlü yiyeceği istenilen kıvama getiriyor.

Philips HUE nerede satılır Haberi

Philips HUE nerede satılır


Akıllı cihazlarla kontrol edilebilen ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, Türkiye’de Apple satış noktalarında meraklılarıyla buluştu. 


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple satış noktasında da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, Philips’in inovasyonda liderliğinin son örneği olma özelliği taşıyor. iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerde yer alan hue uygulaması ile kontrol edilebilen dünyanın ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, ev aydınlatma deneyimini kullanıcıların avuçlarının içerisinden kablosuz olarak kontrol etmelerini sağlıyor. Kullanıcının ruh haline, tarzına ve ihtiyacına en uygun aydınlatma çözümünü uzaktan ayarlayarak ve programlayarak kişiselleştirilebildiği Philips HUE, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlıyor.


Tavsiye raf fiyatı 629  lira  ile Türkiye’de satışa sunulan Philips...