02 / 05 / 2024

Philips Lighting led dönüşümü

Philips Lighting led dönüşümü

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

Philips, 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’nin satışına başladı!

Günümüzde TV izlemeyi adeta şölen haline getiren LED TV’ler son dönemlerin en popüler elektronik cihazlarından biri oldu. Philips de bu konuda dev bir adım atarak 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’yi üreterek satışa çıkardı.

Philips 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’nin fiyatı açıklandı!

Philips’ten evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir haber geldi. Philips, 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’yi satışa çıkardığını açıkladı.

Beko'da oliz'e özel indirim fırsatları! Philips TV alana sepette büyük ikram... 26 Aralık fiyat listesi

Beko, oliz uygulamasına özel, 24-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan, Philips marka 58PUS8507 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Ambilight Smart LED TV alana sepette büyük kampanya sunuyor. Peki Philips 58PUS8507 58" 147 Ekran TV ne kadar? İşte 25 Aralık fiyat listesi.

Hepsi Burada'da kaçıranları üzecek kampanya! Philips TV'lerde 2000 TL'lik indirim... İşte fiyat listesi

Hepsi burada yılın son kampanyalarını duyurdu. televizyonunu yenilemek isteyenler, Philips 55PUS7906 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ne kadar?  diye aratmaya başladı. 10.000 tl üzeri alışverişlerde 2000 TL indirimi duyan siteye akın etti.

MediaMark'taa gece kuşu kampanyası başladı! İşte Philips 27 Eylül 2022 fiyat listesi

MediaMarkt gece kuşu kampanyası ile Philips marka LED TV'lerde indirim uyguluyor. Peki İnternete özel fiyatlarla Philips marka LED TV'lerde kaç liraya denk geliyor. İşte Philips televizyonunuzu MediaMarkt'tan aldığınızda cebinizde kalacak para miktarı.

En ucuz Philips Ultra HD nerede? En uygun fiyatlı Philips 4K Android Tv 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

En ucuz Philips UHD Android TV'ler şimdi Vatan Bilgisayar'da sizi bekliyor. Fiyatı şimdi çok daha ucuz olan Philips 4K UHD Android TV fiyatları ne kadar diye merak eden vatandaşlarımız, bu haberi muhakkak okumalı. En ucuz Philips 4K UHD Android TV şimdi Vatan Bilgisayar'da. İşte, Philips UHD 23

En popüler kahve makinesi en uygun fiyata bu haberde! Philips 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kahve içmenin tam zamanı. Philips 5400 LatteGo, şimdi çok daha uygun fiyata sizi bekliyor. Philips 5400 LatteGo araştıranlar için en uygun Philips 5400 LatteGo nerede bulabilecekleri söylüyoruz. Acele edin en ucuz Philips 5400 LatteGo tükenmeden satın alın. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

En ucuz haliyle PHILIPS Marathon Ultimate süpürge! İşte o adresler! Philips  21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Philips Marathon Ultimate, en ucuz nerede diye soruyorsanız işte bu haber sizin için. Nerede en uygun fiyatlı Philips Marathon Ultimate bulabilirim diyenler için fiyatları araştırdık ve listeledik. Sizde acele edin ve indirimli fiyatlardan Philips Marathon Ultimate toz torbasız süpürgeyi satın alın.

Philips 3’ü 1 arada  hava temizleyici, fan ve ısıtıcı en uygun nerede? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Temiz hava herkesin hakkı. Bu nedenle Philips Hava Temizleyicilerin temelindeki yenilik, evleri zararlı virüslerden, alerjenlerden ve kirletici maddelerden %99,97 oranında arındırır. Siz ve aileniz için daha sağlıklı bir ortam sunar. Şimdi Philips hava temizleyici, fan ve ısıtıcı 3'ü bir arada satış

Philips Airfryer’larda kaçırılmayacak indirim fırsatı 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Geçtiğimiz günlerde yine  Philips Airfryer XL için yapılan indirimi size duyurmuştuk. Yapılan indirimin üzerinden çok geçmeden Philips HD9252 fritöz için yeniden bir indirim yapıldı. Airfryer almadan önce bu haberi kesinlikle okuyun.

Philips kaçırılmayacak indirim ve taksit fırsatları!  17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Philips Online Mağaza'nın kaçırılmayacak sonbahar fırsatları başladı! Seçili kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri peşin fiyatına 9 taksit ve ücretsiz kargo avantajlarıyla alabilirsiniz. İşte detaylar...

Piyasadaki en ucuz Philips şarjlı süpürge için muhakkak bu haberi okuyun! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Her evin ihtiyacı yeni Philips SpeedPro kablosuz elektrikli süpürgedeki indirimi kaçırmayın. Sizin için en uygun satılan yerleri inceledik ve listeledik. En ucuz Philips SpeedPro için bu haberi muhakkak okuyun. Uygun fiyatlı Philips SpeedPro için acele edin. İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Philips Avent anne bebek ürünlerinde kaçırılmayacak indirim fırsatları! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi 

Philips’in anne ve bebeklere yönelik ürünler geliştirdiği markası Philips Avent bir çok üründe indirime gitti. Yüzde 30’u aşan indirimli fiyatlar şöyle!

Philips Lighting led dönüşümü Haberi

Philips Lighting led dönüşümü

Şirket açıklamasına göre, Philips Lighting, öncüsü olduğu LED dönüşümünü bir adım öteye taşımak için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'de hayata geçirdiği projelerle şehirleri güzelleştirmeye devam eden Philips, son 7 yılda Türkiye genelinde 50'den fazla ikonik yapının aydınlanmasını sağladı.


Son olarak Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında olduğu 11 mekan Philips Lighting tarafından LED teknolojisi kullanılarak aydınlatıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Philips Aydınlatma Pazarlama Direktörü Özge Süzen, günümüzde aydınlatmanın artık başlı başına bir sanat olduğunu belirtti.


Süzen, şunları kaydetti:


"İyi bir şehir aydınlatması projesinin, kentte yaşayanların yaşam kalitesini artırması ve kentin tamamında hem turizm hem de ekonomik gelişimi teşvik etmesi gerektiğini düşünüyoruz. 90'lı yıllardan bu yana dünya genelinde mimari yapı aydınlatması ve şehir güzelleştirme çalışmaları...