06 / 05 / 2024

Philips Airfryer’larda kaçırılmayacak indirim fırsatı 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Philips Airfryer’larda kaçırılmayacak indirim fırsatı 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Geçtiğimiz günlerde yine  Philips Airfryer XL için yapılan indirimi size duyurmuştuk. Yapılan indirimin üzerinden çok geçmeden Philips HD9252 fritöz için yeniden bir indirim yapıldı. Airfryer almadan önce bu haberi kesinlikle okuyun.



Yeni nesil Rapid Air teknolojisi ile sağlıklı kızartma özelliği sunan Philips HD9252 yemekleri pişirmek için sıcak havayı kullanarak yüzde 90’a kadar daha az yağlı pişirme imkanı sunuyor. Tüketiciler cihazdaki sıcak tutma moduna basarak yemeklerini 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta muhafaza edebiliyor.

Airfryer ile  Kızartma, fırınlama, ızgara ve fırında kızartma gibi özelliklerle gelen fritöz, NutriU uygulamasıyla 350’den fazla sağlıklı ve lezzetli tarife ulaşmak mümkün. Airfryer ‘ın ayrılabilir bütün parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliğine sahip.Ayrıca  Airfryer’ın QuickClean sepeti, kolay temizleme için yapışmaz bir kaplamaya sahip olması temizliğini ve gıdaların yapışmasını engelliyor.


Airfryer’ın  1.400 watt’lık güce sahip olan fritöz kullanıcıların tek dokunuşla yemek pişirmeyi kolaylaştırdığı da en önemli özelliklerinden biri. Ürün önceden ayarlanmış programlar arasında donmuş atıştırmalıklar, taze kızartmalar, et, balık, tavuk but, kek ve ızgara sebzeler yer alıyor. Airfryer ‘ın hızlı sıcaklık artışı ve daha dengeli ısı dağıtımı sağlayarak pişirme süresini kısaltan fritöz 2 yıl Philips garantisi var. 

Philips Airfryer’larda kaçırılmayacak indirim fırsatı 21 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön