29 / 04 / 2024

Philips tavan aydınlatması

Philips tavan aydınlatması

İlk kez 30 Mart-4 Nisan 2014 tarihleri arasında Frankfurt’ta gerçekleştirilen "Light + Building Fuarı"nda sergilenen ve Türkiye’de de yeni mağaza aydınlatmalarında kullanılan Philips OneSpace Luminous Ceiling, geleceğin teknolojisini bugüne taşıyor...

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf fiyatları kaç lira? Bir otomobil efsanesi! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliği ile dikkat çekiyor. LED farları, dış ambiyans aydınlatması ve yeni logosu ile göz dolduran Golf, Türkiye'den en çok satan otomobil. 

Akaryakıt tavan fiyat uygulamasında sona gelindi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kararı ile akaryakıt sektöründe 2 aydır uygulanan tavan fiyat uygulaması yarın akşam sona erecek.

Halk GYO'nun borçlanma aracı ihraç tavanı alımına SPK'dan onay!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihraç tavanı alımına ilişkin SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO sermaye tavanı izin süresi uzatımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı izin süresi uzatımı hakkında açıklama yaptı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın ihraç tavanı onaylandı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihraç tavanı onayı hakkında açıklama yaptı...

Reysaş GYO'dan kayıtlı sermaye tavanı süre uzatımı açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı süre uzatımı hakkında açıklama yaptı.

Şeker Finansal Kiralama'dan kira sertifikası ihraç tavanı açıklaması!

Şeker Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihraç tavanı hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO kayıtlı sermaye tavan artırımı işlemden kaldırılıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavan artırımının işlemden kaldırılması hakkında açıklama yaptı.

Gertav Gergi Tavan Aydınlatma Teknolojileri Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gertav Gergi Tavan Aydınlatma Teknolojileri Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Atmaca tarafından kuruldu. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'den sermaye tavan artırımı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavan artırımı SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO'dan sermaye tavan artırımı açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavan artırımı SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı. 

Martı GYO'dan kayıtlı sermaye tavan artırımı açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavan artırımı hakkında açıklama yaptı.

Philips tavan aydınlatması Haberi

Philips tavan aydınlatması


Philips, tavanı homojen yayılan beyaz ışıkla kaplayabilen ürünü "OneSpace Luminous Ceiling"i tüketicilerle buluşturdu.


Philips açıklamasına göre, bilim kurgu yazarlarından Isaac Asimov tarafından 50 yıl önce öngörülen aydınlatma sistemini Philips üretti. Philips’in mağaza aydınlatmasına yönelik ürünü "OneSpace Luminous Ceiling" tüm tavanı homojen beyaz ışıkla kaplayarak aydınlatmada bir yenilik sunuyor.


İlk kez 30 Mart - 4 Nisan 2014 tarihleri arasında Frankfurt’ta gerçekleştirilen "Light + Building Fuarı"nda sergilenen ve Türkiye’de de yeni mağaza aydınlatmalarında kullanılan Philips OneSpace Luminous Ceiling, geleceğin teknolojisini bugüne taşıyor. 1964 tarihli bir New York Times makalesinde ilk kez bilim kurgu yazarlarından Isaac Asimov tarafından öngörülen ışıklı tavan, Philips’in bu ürünü ile gerçek oluyor. Asimov’un kaleminden dökülen "2014’e kadar elektrolüminesans panellerin kullanımı yaygınlaşacak ve tavanlar ve duvarlar yumuşak yansımalarla parlayacak..." satırları...