29 / 04 / 2024

Reysaş GYO'dan kayıtlı sermaye tavanı süre uzatımı açıklaması!

Reysaş GYO'dan kayıtlı sermaye tavanı süre uzatımı açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı süre uzatımı hakkında açıklama yaptı.



Reysaş GYO'nun kayıtlı sermaye sistemi süresinin 2019 yılı sonunda bitecek olması sebebi ile 500 bin TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının önümüzdeki 5 yıl için de aynen muhafazası için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına, Şirket esas sözleşmesinin, "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesinin ekteki şekilde tadil edilmesine, gereki izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuruda bulunulmasına, esas sözleşme değişikliği ile ilgili yasal izinlerin alınmasını müteakip Şirket Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verildi.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından; şirketimizin kayıtlı sermaye sistemi süresinin 2019 yılı sonunda bitecek olması sebebi ile 500.000.000-TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının önümüzdeki 5 yıl için de aynen muhafazası için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına, Şirket esas sözleşmesinin, "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesinin ekteki şekilde tadil edilmesine, gereki izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuruda bulunulmasına, esas sözleşme değişikliği ile ilgili yasal izinlerin alınmasını müteakip Şirket Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

Dosya için tıklayın


Geri Dön