26 / 05 / 2024

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Atakan Göncü ve Arif Kemal Alaydın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Trademark Pi'de peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! Teslimler Haziran'da!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Trademark Pi'de peşin alımlara özel yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca 1 milyon 500 bin TL için 60 ay 0 faiz imkanı sunulan projenin teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Kira beyannamesi vermeyenler dikkat: Süre doldu ama pişmanlık indirimi var! Ceza ödememek için hemen bunu yapın!

Kira, ücret ve değer artış kazancı gibi gelirlerini beyan etmeyenler için pişmanlık indirimi gündeme geldi. İşte detaylar... 

Sosyal medya fenomeninden pişmanlık açıklaması! Ev kiralarında yüzde 25 sınırı hata!

Sosyal medya fenomeni, regülasyonun pişmanlık getirmeye başladığını belirtti. Sözleşme özgünlüğünün bozulması ile huzurun kalmadığından bahseden fenomen ev kira kontratlarındaki anlaşmalara değinerek hatalar yapıldığını söyledi.

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pişkin tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka dolarda hem tarih hem de fiyat verdi! Az önce kıpkırmızı kodlu uyarı yapıldı!

Dikkat çeken bir dolar tahmini yapıldı!.. Ünlü bir banka, doların 1 doların 30 TL olacağı bir tarihi işaret etti... Hemen şimdi bakmayan, bin pişman! İşte ayrıntılar...

Anneler dikkat! Philips 2'si bir arada Buharlı Pişirici ve Blender en ucuza burada satılıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Avent SCF870/22 Wasabi Buharlı Pişirici ve Blender, ev yapımı bebek mamaları hazırlama konusunda ev hanımlarının ilk tercihi oluyor. Aynı zamanda meyve, sebze ve etleri buharda pişiriyor. 

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

Emekli promosyonunda göbek attıran rakam! Yapı Kredi devleşti: Öyle bir para ödeyecek ki! Almayan bin pişman olur

Emeklilik paketini açıklayan Yapı Kredi Bankası, emekliye 7500 TL ödeme yapacak. Promosyon ödemesinin yanında emekli için banka tarafından yapılan ayrıcalıklı fırsatlardan da yararlanacak! İşte detaylar...

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Erdoğan tarafından kuruldu.

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Vergi cezaları ve pişmanlık zammında flaş gelişme! Siliniyor mu?

Borç yapılandırmasında milyonlarca vatandaşı sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Borç yapılandırması sisteminde vergi cezaları ve pişmanlık zammı silinmesi ile ilgili gerekli durumlar açıklandı. Milyonlarca vatandaşa büyük fırsat doğdu.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Atakan Göncü ve Arif Kemal Alaydın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu. 


Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...