27 / 04 / 2024

Sosyal medya fenomeninden pişmanlık açıklaması! Ev kiralarında yüzde 25 sınırı hata!

Sosyal medya fenomeninden pişmanlık açıklaması! Ev kiralarında yüzde 25 sınırı hata!

Sosyal medya fenomeni, regülasyonun pişmanlık getirmeye başladığını belirtti. Sözleşme özgünlüğünün bozulması ile huzurun kalmadığından bahseden fenomen ev kira kontratlarındaki anlaşmalara değinerek hatalar yapıldığını söyledi.



Sosyal Medya Fenomeni Cihat Çiçek, ülkelerdeki sözleşme özgürlüğüne değinerek örnek olarak kira kontratları ve yüzde 25 kira sınırını verdi. Çiçek; sözleşme özgürlüğü bozulan ulkelerde ticari huzurun kalmayacağını ve terc tepeceğini açıkladı. Örnek olarak ise; ev kira kontratlarındaki yapıldığı günkü yasal limite uygun anlaşmaların geçersiz kılınıp yüzde 25 sınırı getirilmesinin hata olmasını belirtti. Çiçek'in sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamaya onlarca yorum geldi. İşte ayrıntılar...

cihat e. çiçek @turc35
Regulasyonlar pismanlık getirmeye başladı.Sözleşme özgürlüğü bozulan ülkelerde ticari huzur kalmaz ve ters teper.. ev kira kontratlarındaki yapıldığı günkü yasal limite uygun (enflasyon oranlı artışlı) anlaşmaların geçersiz kılınıp yüzde 25 sınırı getirilmeside benzer tarihi bir hatadır.

 

Ev sahibi Fatmagül’ün suçu ne? dedi. Manifestosunu açıkladı

Geri Dön