08 / 07 / 2024

Pi Makina cezayir beton santrali

Pi Makina cezayir beton santrali

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

Pi Makina, Cezayir'de son iki yılda 12 beton santrali kurdu!

Firmalarının 70'i aşkın ülkeye ihracat yaptığını ve bugüne kadar 15 binden fazla tesis kurulumunu gerçekleştirdiğini belirten Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, Cezayir'in kendileri için ana pazarlardan biri olduğunu söyledi...

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Pi Makina'dan, Cezayir'e 2 yılda 12 beton santrali!

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi!

Tapu bedelini eksik beyan eden kimselere ceza kesiliyor. Bu cezayı ödemek istemeyen kimseler Maliye fark etmeden pişmanlık dilekçesi verebiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır? İşte tapu harcı pişmanlık dilekçesi..

SANKO Makina Türkiye'nin ilk mini ekskavatörünü tanıttı!

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

Tibet Makina yeni tesis kurmaya hazırlanıyor!

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

ASCENDUM Makina KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Pınar Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Rayiç bedel pişmanlık dilekçesi!

Bilerek veya bilmeyerek eksik rayiç bedel beyan eden kimseler bu cezalarla karşılaşmamak için rayiç bedel pişmanlık dilekçesi ile vergi dairesine müracaat edebiliyor. İşte rayiç bedel pişmanlık dilekçesi..

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gençer Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu.

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Zöhre tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Gökten İş Merkezi Kadıköy'de kuruldu.

Özakyapı İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakyapı İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cumali Durmuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Cezayir'de 2 milyon konut inşasında Türklere iş olanağı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, “Cezayir ‘kalkınma planı’ yaptı, 5 yıl için 500 milyar dolar ayırdı. 2 milyon konut yapılacak. Otoyol ve baraj, demiryoluna da ihtiyaç var. Bize oradan müthiş bir iş olanağı doğacaktır” diyor.

Pi Makina cezayir beton santrali Haberi

Pi Makina cezayir beton santrali

İş ve inşaat makineleri üreten Pi Makina, bugün itibarıyla 70 ülkeye ihracat yapıyor. Firmalarının bugüne kadar 15 binden fazla beton santrali kurduğunu kaydeden Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, ihracat pazarları arasında Cezayir'in önemli bir yeri bulunduğunu ifade etti. Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi. Kılıç, Cezayir'in yanı sıra birçok ülkede büyük projelere imza atan Soprec firmasıyla işbirliği yaptıklarını bildirdi. 


Firmanın yeni projeleri için Pi Makina'yı tercih ettiğini söyleyen Mustafa Kılıç, Soprec'in kendüerini tercih etmesinde kalite ve dayanıklılığın etkili olduğunu ifade etti. Kılıç, "Firma yetkilileri, Kuzey Afrika pazarında markamızı uzun süredir duyduklarını ifade ediyor. 


Yetkililer, firmamızı...