17 / 05 / 2024

Pi Makina ırak ofisi

Pi Makina ırak ofisi

ERG İnşaat bünyesinde çelik konstrüksiyon imal etmek üzere kurulan Pi Makina, bugün aralarında Irak'ın da bulunduğu 75 ülkeye ihracat yapıyor. Yaklaşık iki yıldır Bağdat ve Erbil'de bulunan ERG ofisler kullanılıyor...

Harput Grup İnşaat Elektrik Makina Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput Grup İnşaat Elektrik Makina Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Suğrak tarafından kuruldu.

Fikirtepe inatçısı sözleşmeyi imzaladığına pişman mı oldu?

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme karşı son ana kadar direnerek evini yıktırmayan Alaattin Demirel, 2014'te evi için kamulaştırma kararı çıkınca müteahhit firma ile sözleşme imzalamak zorunda bırakıldı. Demirel sözleşmeyi imzaladığına pişman oldu...

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Pi Makina'dan, Cezayir'e 2 yılda 12 beton santrali!

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

Mersin TOKİ Konutları'nda atık sular dereye bırakılıyor!

MERSİN'de Mansuriye mevkii sakinleri, TOKİ konutları'ndan çıkan atık suların arıtılarak dereye bırakılması gerektiği halde, işlem yapılmadan direkt dereye akıtıldığını ve koku nedeniyle evden çıkamadıklarını belirtti.

Meda Grup Makina İnşaat Otomotiv Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meda Grup Makina İnşaat Otomotiv Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Celil Eroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Kartal'da kuruldu.

KEB Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

KEB Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Sedat Ekşi Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Ussu Mühendislik Arıtma ve Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ussu Mühendislik Arıtma ve Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Belkıs Göçmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Çorbacıoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Tapu harcı pişmanlık beyannamesi ne zaman verilir?

Tapuda eksik tapu harcı ödeyenlerin Maliye tarafından fark edilmesi halinde ise kişi cezalı duruma düşüyor. Cezadan pişmanlık dilekçesi ile kurtulunabiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık beyannamesi ne zaman verilir?

Kes Con Endüstri Enerji Tesisleri İnşaat Montaj ve Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kes Con Endüstri Enerji Tesisleri İnşaat Montaj ve Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sezgin Keskin tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yed Par İnşaat Metal Oto Yedek Parça Taşımacılık Elektrik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yed Par İnşaat Metal Oto Yedek Parça Taşımacılık Elektrik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Torun tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu.

HG Group Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HG Group Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Subaşı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta mraniye, Armağanevler Mahallesi'nde kuruldu.

Duyan Peyzaj İnşaat Makina Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duyan Peyzaj İnşaat Makina Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Kaba tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Nekaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Pi Makina ırak ofisi Haberi

Pi Makina ırak ofisi

ERG İnşaat bünyesinde çelik konstrüksiyon imal etmek üzere kurulan Pi Makina, bugün aralarında Irak'ın da bulunduğu 75 ülkeye ihracat yapıyor. Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, "Yurtdışında ERG inşaat ile birlikte çok önemli projelere imza attık. Ar-Ge faaliyetlerine verdiğimiz önemle birlikte Türkiye'nin önemli makin üreticilerinden biri haline geldik. Irak'ta yaşanan savaşın ardından ülkenin yapısı değişti ve önemli bir pazar haline geldi. Yaklaşık iki yıldır Bağdat ve Erbil'de bulunan ERG ofislerini kullanıyoruz. Kapanan pazarlar için de alternatif pazar oluşturabiliyoruz" şeklinde konuştu. 


Irak'ın kendileri için her zaman büyük bir pazar olduğu söyleyen Mustafa Kılıç, "Irak'ta 30-35 yıl önce kurmuş olduğumuz beton santrali halen aktif olarak çalışıyor ve aktif olarak o makineye yedek parça temin ediyoruz. Bu da aslında güçlü bir...