01 / 05 / 2024

Pi Makina

Pi Makina

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Pi Makina, Cezayir'de son iki yılda 12 beton santrali kurdu!

Firmalarının 70'i aşkın ülkeye ihracat yaptığını ve bugüne kadar 15 binden fazla tesis kurulumunu gerçekleştirdiğini belirten Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, Cezayir'in kendileri için ana pazarlardan biri olduğunu söyledi...

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

RMG Makina İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RMG Makina İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Günal tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi, Sahil Bulvarı'nda kuruldu.

Pişkin Vinç, Antalya'da hizmet veriyor!

Pişkin Vinç, 25-85 tonluk vinç parkıyla Alanya, Gazipaşa ve Manavgat'a hizmet veriyor. Gazipaşa ve Manavgat'ta vinç hizmetleri verdiklerini söyleyen Murat Pişkin, ilkelerinin taahhütlerini zamanında yerine getirmek olduğunu bildirdi.

Kocaeli Stadı'nın dış görünüşü pişmaniyeye benzeyecek!

Kocaeli'de 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Stadyum tamamlandığında dış cephesi görsel açıdan kentin simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek.

Bi Enerji Makina Tesisat Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Enerji Makina Tesisat Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Derya Ertaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Maslak, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

Elde Yapı İnşaat Reklam Makina Hırdavat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elde Yapı İnşaat Reklam Makina Hırdavat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Meral Duzla tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Kağıthane, Yeşilce Mahallesi, Değirmen Sokak'ta kuruldu.

Erkan Akpınar İnşaat Gıda Petrol Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Akpınar İnşaat Gıda Petrol Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi,Erkan Akpınar tarafından 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Başakşehir, Büyük Şehir 2.Kısmı Mahallesi'nde kuruldu.

ÇMG Makina Metal İnşaat Nakliyat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇMG Makina Metal İnşaat Nakliyat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Recep Sözen tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D100 Kayolu Caddesi'nde kuruldu.

Ferrocon Makina İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferrocon Makina İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi , Fatih Köksal tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu.

HG Group Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Çamlık Şubesi açıldı!

HG Group Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Çamlık Şubesi, Hikmet Subaşı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi'nde açıldı.

Pi Makina'dan, Cezayir'e 2 yılda 12 beton santrali!

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

Tapu harcı pişmanlık zammı 2015!

Ekik ödenen tapu harcının tespit edilmesi halinde Maliye vergi cezası uyguluyor. Peki, tapu harcı pişmanlık zammı 2015 ne kadar? İşte,tapu harcı pişmanlık zammı hesaplaması...

Tapu harcı pişmanlık beyanı örneği!

Eksik tapu harcı ödeyen kimseler, tapuda pişmanlık beyanı vererek, vergi cezası ödemekten kurtulabiliyor. İşte, tapu harcı pişmanlık beyanı örneği!

Pi Makina Haberi

Pi Makina

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor. Öte yandan Adana, İzmir, Trabzon ve Antalya'da bölge bayilikleri aracılığıyla hizmet verdiklerini ve yurtdışında birçok ülkede ofis ve bayiler aracılığıyla satış yaptıklarını belirten Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, "Ankara Gölbaşı'nda bulunan fabrikamıza ilave, yine Ankara'da yeni bir fabrika yatırımının kurulumu tamamlanmak üzere. Yeni fabrika ile 500 bin metrekarelik üretim alanına sahip olacağız. Üretim kabiliyetimizin artmasıyla kısa vadede yurt içi ve dışında pazar payımızı artıracağız" diye konuştu. Ar-Ge alanındaki yatırımlarını da her geçen yıl artırdıklarını vurgulayan Kılıç, bu kapsamda özellikle müşterilerden gelen talepleri dikkate aldıklarını bildirdi. 


İnşaat sektöründeki eksiklikleri ve ihtiyaçları detaylı şekilde analiz ederek, yaklaşık 20 yıl önce...