04 / 05 / 2024

Pİ3 yapı inşaat nerede

Pİ3 yapı inşaat nerede

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçil Çiftçi, Saim Yıldırım, Hasan Gürer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Çördük tarafından kuruldu.

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

Hatay’da 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay Antakya'da 52 firmanın katıldığı 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 7 bin metrekare alanda açıldı. Fuara 52 firma katıldı...

3. havalimanı inşaatında üç işçi daha tutuklandı!

3. havalimanı inşaatında eylem yapan üç işçi daha tutuklandı. 3. havalimanında tutuklanan işçi sayısı 27'ye yükseldi. 

3. havalimanı inşaatında işçiler eylem başlattı!

3. Havalimanı inşaatında çalışan işçiler kötü çalışma koşulları nedeniyle eylem başlattı.

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

Park Mavera 3'ün inşaatı yüzde 26,881 tamam!    

TOKİ, KAP'ta Park Mavera 3 projesinin inşaat ilerleme durumunu yayınladı. Projenin inşaatı yüzde 26,881 oranında tamamlandı.

Pİ3 yapı inşaat nerede Haberi

Pİ3 yapı inşaat nerede

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçil Çiftçi, Saim Yıldırım, Hasan Gürer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu. 

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket konusu ile ilgili imar planı uygulama,ifraz tevhit harita yapmak, aplikasyon plankote hazırlaması yapma, yurtiçi ve yurtdışı konusu ile ilgili her türlü serbest harita ve kadastro mühendislik müşavirlik hizmetleri, her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek. Her türlü elektrik ve mekanik tesisat projelerini yapılması ve uygulanması. Zemin etüdü sondaj ve jeolojik faaliyetlerde bulunmak, şehir ve imar planlarını hazırlamak,uygulamalarını yapmak, teknik  sorumluluk etüd, proje ve mümessillik hizmetleri yapmak ve yaptırmak. 2-Resmi ve özel kuruluşlardan şahıslardan, yerler kiralamak,arsa bina kiralamak, satın almak, her türlü inşaat onarım,...