03 / 05 / 2024

Piazza AVM cirosu

Piazza AVM cirosu

RÖNESANS Gayrimenkul Yatırım, AVM Piazza'nın ilk halkasını 2013 yılı Mart ayında Samsun'da faaliyete geçirdi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan alışveriş ve yaşam merkezi kısa zamanda kentin çekim noktası oldu.

AVM'lerin 2023 yılı cirosu ikiye katlandı! Metrekare başına toplam ciro 89 bin 432 TL oldu!

Alışveriş merkezi metrekare verimliliğini düzenli biçimde analiz eden AVM Endeksi verilerine göre, alışveriş merkezi metrekare cirosu 2023 yılında bir önceki seneye göre nominal değerde yüzde 99,6 arttı.

AVM'lerde kiralanabilir metrekare alan cirosu 1.297 TL!

2020’nin Ocak ayından verilere göre AVM’lerde kiralanabilir metrekare alan başına düşen cirolar, Türkiye genelinde bin 297 TL iken, İstanbul’da bu oran bin 617 TL’ye kadar çıkabiliyor. AVM’lerin toplam metrekare alanı ise 13 milyonu geçti. 

Avi Alkaş: Cirosu 3 misli artan kiracının kira vermemesi haksızlık!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılan AVM'lerdeki kira sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. Alkaş, "Hak edene çalışana daha fazla destek olarak dengeyi bulacağız. Cirosu 3 misli artan bir kiracının kira vermemesi haksızlık" dedi...

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

3. çeyrekte AVM cirosu rekor kırdı!

Cushman & Wakefield 2017 3.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'nu bugün açıkladı. Rapora göre parakende sektöründe büyüme 3. çeyrekte de devam edecek. 

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe Piazza İstanbul fiyat!

Maltepe Piazza İstanbul fiyat listesi 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rönesans Gayrimenkul'ün projesi Maltepe Piazza'da konut, ofis ve AVM alanları bulunuyor...

Piazza Residence Maltepe teslim tarihi!

Piazza Residence Maltepe projesinde konut fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor...

Piazza Evleri Maltepe fiyat!

Piazza Evleri Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Piazza Maltepe projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Piazza AVM cirosu Haberi

Piazza AVM cirosu

Piazza AVM; 155 bin metrekarelik inşaat alam ve 65 bin metrekarelik kiralanabilir alam ile sadece Samsun'un değil, aynı zamanda Orta Karadeniz Bölgesi'nin ticari ve sosyal hayatma yön veriyor. Bölgede ilk kez mağaza açan birçok uluslararası ve ulusal markayı bünyesinde bulunduran Piazza; başta Zara, H&M, Bershka, Decathlon, Media Markt, Lacoste, Yargıcı, Kahve Dünyası, Starbucks, Cookshop, 5M Migros olmak üzere 161 mağazası üe ziyaretçüerini ağırlıyor. 


EĞLENCE MERKEZİ 

Bölgenin alışveriş ihtiyaçlarına cevap vermesinin yanında, eğlence merkezi olma özelliği de taşıyan alışveriş merkezi; 10 salonda 1600 koltuk kapasiteli sineması, 270 metrekarelik buz pisti ve bowling salonu ile de çekim merkezi olarak öne çıkıyor. Samsun için aynı zamanda isühdam kaynağı da olan alışveriş merkezinde 2 bin 500 kişi çalışıyor ve geleceğin en önemli mesleklerinden olan perakendecilik...