03 / 05 / 2024

PİMAŞ mağaza

PİMAŞ mağaza

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizi sonrası bu ülkedeki Türkiye yatırımları için de zorlu bir süreç başladı. Şirketten yapılan KAP açıklamasında kapatmaya gerekçe olarak ‘sürekli zarar edilmesi’ olarak açıklandı.

Perakendeci mağaza kapatıyor, ‘dijital’de doğan mağaza açıyor!

Koronavirüs sürecinin dünyayı kasıp kavurması, ilk dönemlerde hayatı durduran noktaya gelinmesi perakende sektörünü derinden etkiledi. Perakendeci mağaza kapatırken, dijital üzerinde satışlar arttı.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

KİP Batman ve Sivas’ta mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen erkek moda markaları arasında yer alan KİP, mağazalaşma hamlesinin önemli adımlarından birisi olarak Batman ve Sivas’ta iki yeni mağaza açtı.

LC Waikiki yurt içinde 30 yeni mağaza açacak!

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, "2018 yılında yurt dışında 120, yurt içinde 30 mağaza açıp 1 milyon 500 bin metrekarelik mağaza alanıyla yüzde 33 büyüyerek, 16,2 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Lazzoni Miami’de mağaza açacak!

Lazzoni, Amerika pazarına yöneldi. Firma, Miami’de mağaza açıp, Güney Amerika’ya geçecek. Lazzoni ABD’nin kurucusu Efe Kababulut, hedefleri anlattı.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

Şok Marketler, 2017'de 1000 mağaza açacak!

Şok Marketler, 2017'de 1.000 yeni mağaza açıp 4.000 yeni istihdam sağlayacak. Şok, geçen yıl 1600 mağazasını ise yenilemişti.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

TeknoSA 1 haftada 4 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin liderlerinden olan TeknoSA, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.

Evdema Maltepe Park'ta mağaza açtı!

İnşaat ve yatırım sektörüne 43 yıl önce Akatlar'da başlayıp, sonrasında şubeleşme çalışmalarıyla 10 mağaza açan Evdema, yoluna devam ediyor. Vitale ev aksesuarı markasıyla yaşam alanlarını renklendirecek.

Kiğılı Çin'de 3 mağaza daha açacak!

Geçtiğimiz günlerde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te mağazasını açan Kiğılı, yeni sezonunu da Üsküp Fashion Week’te düzenlenen bir defile ile tanıttı. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Çin’de 3 mağaza daha açılacağını belirtti.

Kiğılı, Üsküp’te bir mağaza daha açacak!

Kiğılı, mağazalaşma atağını Balkanlar’da sürdürüyor. Balkanlar’daki ilk mağazasını geçen hafta Makedonya-Üsküp’te açan Kiğılı yılbaşına kadar Üsküp’te bir mağaza daha açacak. 2016’da da Sırbistan ve Bosna-Hersek’te de Kiğılı mağazaları açılacak.

İstanbul'un 'cadde'lerinde mağaza kiraları uçtu!

İstanbul’un ünlü alışveriş caddelerinde değişimler olduğunu söyleyen Avi Alkaş, “Bazı binalar yıkılıp yeni baştan mağazaya dönüştürülüyor. Caddelerdeki mağaza kiraları metrekare başına 125-300 doları buldu” dedi

PİMAŞ mağaza Haberi

PİMAŞ mağaza

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizi sonrası bu ülkedeki Türkiye yatırımları için de zorlu bir süreç başladı. Plastik pencerede Türkiye’nin en önde gelen firmalarından PİMAŞ, Rusya’daki fabrikasını kapatıyor. Şirketten yapılan KAP açıklamasında kapatmaya gerekçe olarak ‘sürekli zarar edilmesi’ olarak açıklandı.


'SÜREKLİ ZARAR EDİYOR'

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şöyle denildi: “Şirketimiz bağlı ortaklıklarından Rusya Federasyonu'nun Rostov şehrinde kurulu Limited Liability Company ENWIN RUS şirketinin sürekli zarar etmesi ve zarar etme eğiliminin devam edeceği öngörüsü ile 14 Aralık 2015 tarihi itibariyle üretim faaliyetlerinin ve 20 Aralık 2015 tarihi itibariyle satış faaliyetlerinin durdurulmasına karar vermiştir.” 


Açıklamanın devamında “Kamuya açıklanan son bilançomuzda  Enwin Rus'un aktif toplamı, konsolide bilançumuzun aktif toplamının %12'si civarındadır.Yine Kamuya açıklanan son gelir tablomuzda Enwin...