17 / 05 / 2024

Pina Yarımadası ne olacak

Pina Yarımadası ne olacak

Muğla’nın Milas ilçesi sınırları içerisinde bulunan ancak Bodrum Pina Yarımadası olarak anılan bölgede devam eden inşaatlar TBMM gündemine taşındı.

BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM'e yarın ne geliyor? BİM'e ne gelecek bu hafta? İşte BİM'e gelen fırsat ürünler...

BİM 3 Mayıs'tan itibaren gelecek ürünler merak ediliyor. Bim 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki BİM aktül ürünler kataloğu! BİM'e yarın ne geliyor? BİM'e ne gelecek bu hafta? 

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Benzine yarın tam bu kadar indirim geliyor! Sürücülere son dakika müjdesi! 

31 Ağustos Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine indirim geleceği açıklandı. Peki benzine yarın ne kadar indirim yapılacak? Sürücüler dikkat! 

Dolar ve Altın Fiyatları Yükselmeye Devam Edecek mi? Uzman İslam Memiş'in 2023 İkinci Yarı Tahminleri Ne Diyor?

Dolar ve altın fiyatlarının gelecekteki durumu yatırımcılar içim merak konusu olmaya devam ediyor.  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023'ün Temmuz ayında da altın fiyatı, dolar ve TL kurları hakkında tahminlerini paylaştı. İşte yılın ikinci yarısındaki altın ve dolar fiyatları tahmini…

Gram altın 1642 TL! Çeyrek, tam, yarım ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın son günü olan 16 Temmuz Pazar güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar, kaç TL?

Borsa İstanbul'da turizm rüzgarı: İkinci yarıda öne çıkacak bu hisselere dikkat! Uzmanlar tek tek sıraladı!

Borsaya senenin ikinci yarısında turizmin imza atacağı öngörülüyor. Peki hangi hisseler öne çıkacak? İşte uzman isimlerin merakla beklenen açıklamaları...

Doların yarın ne kadar olacağı belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Hemen bakın!

Doların yarın ne kadar olacağı belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Hemen bakın!

Gram altın yarın tam bu kadar olacak! Altının piri İslam Memiş önceden açıkladı! Son şans! Bunu yapan köşeyi dönecek

Altın almak isteyen vatandaşları uyaran Altının piri İslam Memiş gram altının yarın ne kadar olacağını açıkladı. Son şans! Bunu yapan köşeyi dönecek!

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı... Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen siz de bakın...

Doların yarın ne kadar olacağı belli oldu! Elinde dolar olanların ağzı 1 karış açık kaldı! Bakmayan bin pişman olacak

Yatırımcıların altından sonra en çok dolara yatırım yapmayı tercih ediyor. Dolara yatırım yapan yatırımcılar, doların ne kadar olacağını merak ederken rakam açıklaması geldi. Doların yarın ne kadar olacağı belli oldu. 

Doların yarın ne kadar olacağı belli olmaya başladı! Nefesler tutuldu! Dolarınız varsa mutlaka bakın!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dün ABD ara seçimleri ile yükselişine ara veren dolar kuru bugün yükselişe geçti. Peki dolar yarın ne kadar olacak? Yarın kritik gelişme sonrası doların yönü belli olacak. İşte son dakika dolar/TL kuru gelişmesi.

Dolar yarın işte bu rakamı görecek! Görenlerin ağzı açık kaldı! Elinde 1 dolarınız bile varsa bile acil bakın!

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dolar kurunun yarın ne kadar olacağı açıklandı. Peki dolar bugün ne kadar? İşte yatırımcıların merak ettiği soruların yanıtları...

Gümüş fiyatlarının yarın ne kadar olacağı belli oldu! Herkes bu kararı bekliyor

Piyasaların merakla beklediği kritik karar yarın belli olacak. Karar öncesinde gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı belli olmaya başladı.

Pina Yarımadası ne olacak Haberi

Pina Yarımadası ne olacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu tarafından yazılı olarak cevaplanması talebiyle TBMM Başkanlığına verdiği dilekçesinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuyu yazılı olarak yanıtlamasını istedi.

Bir kısmının yangınlarda, bir kısmının da kesilmek suretiyle yok olduğu Halep çamlarının bulunduğu bölgede devam eden otel inşatları ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun TBMM’ye sunduğu soru önergesi şu şekilde; "Muğla’da Milas ilçesinin Çomça mevki, kamuoyunda Bodrum Pina Yarımadası adı ile tanınmaktadır. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bölgeyi turizm bölgesi kapsamına almasının ardından yarımadanın yapılaşmaya açılması için 2007 yılından bu yana 6 defa imar revizyon planı, geçen yıl da uygulama imar planı yapılmıştır. Pina Yarımadası’nda şu günlerde iki ayrı otel inşaatı yükselmektedir. Yarımada, Milas ilçesi sınırı içinde yer aldığı için 5 kata kadar yapılaşma izni alabilmektedir....