16 / 05 / 2024

Pina Yarımadası son durum

Pina Yarımadası son durum

Muğla’nın Milas ilçesi sınırları içerisinde bulunan ancak Bodrum Pina Yarımadası olarak anılan bölgede devam eden inşaatlar TBMM gündemine taşındı.

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

QNB Finansbank emekli promosyon yarışında son sıradan zirveye tırmanarak zafer tahtına oturdu!

QNB Finansbank emekli promosyon yarışında son sıradan zirveye tırmanarak zafer tahtına oturdu... Hemen buraya bakın, sakın kaçırmayın...

KPSS şartı yok! O belediye 209 personel alıyor! Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KAYMEK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 209 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Mart bitmeden son kampanya! Ayçiçek yağı 135,toz şeker 105 TL! Yarın son gün.. yetişen alır

Tarım Kredi Kooperatifi, kampanyalı ürünlerini Mart ayı sonunda da sürdürüyor. Yarın son günü olan mart indirimlerine vatandaş tarafından çok büyük rağbet oldu. Tarım Kredi Kooperatifi, Ramazan alışverişini uygun ücretli yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Sakın kaçırmayın! Yarın MTV taksit ödemesi için son gün!  MTV ödenmezse cezası kaç TL?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2023 yılı ödemelerinin ilk taksit ödemeleri için yarın son gün. En düşük MTV ödemesi bu yıl 219 TL olurken,  araç tipine ve aracın yılına göre ödenecek vergi miktarı da değişiyor. Peki MTV ödemesi nereden yapılır? MTV  zamanında ödenmezse ne olur? İşte yanıtlar…

Emekli promosyon yarışında son düzlükte Yapı Kredi'den atak! Ödeyecekleri rakamı açıkladılar

Emekli promosyon yarışında artık son düzlüğe girilirken, Yapı Kredi bankasından bir atak geldi. Banka ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları açıkladı.

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Aylık 6 bin TL ödenecek! Yarın son gün, işte detaylar

TPAO Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın üretilmesi çalışmalarında görev almak için yetiştirilecek mühendislik öğrencileri için maaş gibi burs verileceğini duyurdu. Bu kapsamda açılan iki önlisans programlarına başvurularda ise yarın son gün olacak. İşte tüm detaylar...

TOKİ'nin indiriminde yarın son gün! Sakın kaçırmayın! Yüzde 22 indirim uygulanacak!

TOKİ'nin konut ve iş yeri sahiplerine uyguladığı indirim kampanyasına başvurular için yarın son gün! Tam yüzde 22 indirim uygulanacak! Sakın kaçırmayın! Peki, TOKİ'nin düzenlediği indirimden kimler yararlanabilecek, faydalanabilmek için koşullar neler? 

Emlak vergisine itiraz davası için yarın son gün!

Emlak vergisinde dava açmak için yarın son gün. Davalar, ilgili belediye başkanlığı taraf gösterilerek takdir komisyonu kararının iptali talebiyle vergi mahkemesinde açılabilir.

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için ihale şartnamesi hazırlandı!

Antalya Demre'de 'Kekova' olarak bilinen bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda inşa edilen denize sıfır villanın yıkımı için verilen 30 günlük yasal süre, 10 Aralık'ta doluyor. Yıkım için ihale şartnamesini hazırladı.

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için yıkım kararı alındı!

Antalya'nın Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz tarafından İmar Barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi alınıp inşa edilen kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Pina Yarımadası son durum Haberi

Pina Yarımadası son durum

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu tarafından yazılı olarak cevaplanması talebiyle TBMM Başkanlığına verdiği dilekçesinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuyu yazılı olarak yanıtlamasını istedi.

Bir kısmının yangınlarda, bir kısmının da kesilmek suretiyle yok olduğu Halep çamlarının bulunduğu bölgede devam eden otel inşatları ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun TBMM’ye sunduğu soru önergesi şu şekilde; "Muğla’da Milas ilçesinin Çomça mevki, kamuoyunda Bodrum Pina Yarımadası adı ile tanınmaktadır. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bölgeyi turizm bölgesi kapsamına almasının ardından yarımadanın yapılaşmaya açılması için 2007 yılından bu yana 6 defa imar revizyon planı, geçen yıl da uygulama imar planı yapılmıştır. Pina Yarımadası’nda şu günlerde iki ayrı otel inşaatı yükselmektedir. Yarımada, Milas ilçesi sınırı içinde yer aldığı için 5 kata kadar yapılaşma izni alabilmektedir....