16 / 05 / 2024

Pınar Aydın nerede yaşıyor

Pınar Aydın nerede yaşıyor

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Ev sahibi-kiracı kanunlarına yeni maddeler eklenmesi zorunlu hale geldi!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, sunucu ve köşe yazarı Pınar Aydın resmi X hesabı hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev sahibi-kiracı kanunlarına yeni maddeler eklenmesi zorunlu hale geldiğini söyledi. İşte Pınar Aydın'ın o paylaşımı...

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Aydın Baruş Pütürge'deki ağır hasarlı binaları inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde zarar gören Malatya Pütürge'de incelemeler yaptı.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Timur Savcı, Turunç Pınarı Koyu'nu 70 milyona satın aldı!

Ünlü dizinin yapımcısı Timur Savcı, Fethiye’deki Turunç Pınarı Koyu'nu satın aldı. Timur Savcı’nın bu araziye lüks bungalovlardan oluşan bir otel yapacağı söyleniyor.

Eda Taşpınar Miami'den 250 bin dolara ev aldı!

Sosyetik güzel, stil ikonu Eda Taşpınar, kazancını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Eda Taşpınar, 250 bin dolara Miami'den ev aldı.

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşpınar, Akın Oktay Taşpınar, Gökhan Taşpınar ve Hakan Taşpınar ortaklığında kuruldu. 

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 42 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Öztürk, Ahmet Selman Kızılok ve Mustafa Debik ortaklığında kuruldu.

TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün!

TOKİ Aksaray Taşpınar projesinde yer alan 86 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

İşte Eda Taşpınar'ın Baltalimanı'ndaki evi!

Eda Taşpınar'ın İstanbul Baltalimanı'ndaki evi: sırtını ormana yaslamış yüzünü boğaziçinin mavi sularına çevirmiş bir daire. 230 metrekarelik ev tasarım objelerle dolu. Heykeltraş olan dedesi Kenan Yontunç'un eserleri en görünen yerlere serpilmiş.

Pınar Aydın nerede yaşıyor Haberi

Pınar Aydın nerede yaşıyor

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasının öne çıkan katılımcılarından güzelliği ve rakiplerinden biriyle yaşadığı aşkla da gündeme gelen Pınar Aydın, şu anda çok farklı bir hayat yaşıyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Akademi Türkiye ile adını duyuran Aydın, Savcının Karısı, Arka Sokaklar, Akasya Durağı, O Hayat Benim gibi dizilerde kamera karşısına geçti. 

2011 yılında da Dur Dedim adlı bir albüm çıkaran Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat seçti. 31 Ağustos 2015'te Giresunspor'un eski kalecilerinden Harun Ovalıoğlu ile evlenen Pınar Aydın, şimdi evli, mutlu ve çocuklu bir genç kadın. 

Yılın büyük bölümünü ailesiyle Giresun'da geçiren Pınar Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı. 

İnternet üzerinden ağaç evlerinin fotoğraflarını paylaşan eski oyuncu 'doğayla baş başa kalmak isteyenler için güzel bir...